Kraljevstvo za King Matije Vuice

Ocjena:

Autor: L.B.

Nova kolekcija Matije Vuice inspirirana je najljepšim bajkama

Poznata hrvatska modna dizajnerica Matija Vuica ne prestaje osvajati svojim raskošnim kreacijama pa tako ovih dana marljivo radi na završnim pripremama za najnoviju kolekciju. Kolekciju krasi prepoznatljiv autorski rukopis te beskompromisnost u kvaliteti izrade i korištenih materijala.

Time se vrijednost kolekcije namijenjene najizbirljivijim klijentima, može mjeriti s velikim internacionalnim modnim imenima, na čiju je listu Matija Vuica uvrštena redovitim pojavljivanjem njezinih kreacija na brojnim događanjima. Novom kampanjom "Kraljevstvo za KING" modna dizajnerica Matija Vuica  najavljuje najveći modni spektakl kojim se pored domaće obraća i svjetskoj publici.
Jedinstvena modna revija održat će se u dvorcu Trakošćan, povijesnom spomeniku nulte kategorije i jednom od najljepših europskih dvoraca koji svojom ekskluzivnom lokacijom i sigurnosnim uvjetima zadovoljava visoke standarde produkcije. I ovoga puta za Matiju Vuicu kreativno vodstvo i produkciju potpisuje Viktor Drago.

"Ovo je sjajan spoj prikazivanja hrvatske povijesne i kulturne baštine, te domaće mode i svega što  može kvalitetom konkurirati na svjetskoj sceni. Zbog toga smo vrlo ponosni na suradnju s brandom KING, koji se svojim imenom i kvalitetom savršeno uklapa u koncept i strategiju projekta", izjavio je Viktor Drago.

Najavna kampanja projekta se kroz osam vizuala referira na likove iz bajki i legendi, na predivne žene čiji je karakter usko povezan uz njihov modni izričaj, a koji bezvremenskim potpisom utjelovljuju komadi s potpisom Matije Vuice.


Čitavu kampanju pogledajte u nastavku!

Fotografije: Viktor Drago/Tomislav Valent


Ako vam se svidio članak, podijelite ga s prijateljima!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne