Centralni_Lookbook nakit proljeće 2018.

Koža ne mora biti dosadna...

Ocjena:

Autor: L.B.

Najfinija koža u FOCH statment komadima koje ćete nositi sezonama

Da koža ne mora biti dosadna dobro znaju poznavatelji modnog brenda Foch čija dizajnerica Vedrana Šehagić posebnu pažnju posvećuje kreacijama koje radi u suradnji s vrhunskim talijanskim tvornicama kože u kojima svoje modne linije razvijaju i proizvode ugledni svjetski brendovi kao što su Celine, Max Mara, Marella i mnogi drugi.
Za ekskluzivnu jesensku kolekciju Vedrana je odabrala najfiniju kožu koja posebno dolazi do izražaja u ženstvenim modelima obogaćenim trendovskim detaljima poput 3D i čipkastih ornamenata rezanih preciznim laserima. FOCH i u ovoj kolekciji od kože donosi kreacije kao stvorene za suvremenu ženu koja traži business casual odjeću, ugodnu i modernu, idealnu za posao, ali i za izlaske te slobodno vrijeme.
Dizajnerica Vedrana Šehagić vjerna je vrhunskim materijalima i krojevima koji pristaju svakom stasu, te pružaju maksimalnu udobnost, dok istodobno unose aktualne modne trendove u svakodnevno odijevanje.

Nakon što je ovu sofisticiranu i luksuznu kolekciju prikazala na svim važnim sajmovima - od Münchena i Milana, preko Pariza i Tokija do Hong Konga i Pekinga, dizajnerica Vedrana Šehagić je novu kolekciju učinila dostupnom u ekskluzivnim trgovinama u Zagrebu, Puli, Rijeci i Zadru te u hotelima Excelsior u Dubrovniku i Kempinski u Savudriji.

Pogledajte odabrane modele od najfinije kože iz sofisticirane FOCH kolekcije!


Fotografije: FOCH


Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Etna Maar_proljeće 2018.

kolumne