Hogl proljeće 2019 veliki (2)

Kolekcija za ženu koja želi biti primijećena

Ocjena:

Autor: L.B.

Nova kolekcija brenda BuBa Bu namijenjena je ženi koja zazire od monotonije i uniformiranosti

Brend BuBa Bu, iza kojega stoji dizajnerica Gorana Milaković, predstavlja kolekciju za zimu 2017/18. kojom dominiraju topli vuneni veluri, ultra moderan pliš i upečatljivo umjetno krzno. Ovi upravo savršeni materijali za hladne zimske dane dolaze u efektnom spektru boja, među kojima se osobito ističe pariški plava, dok su metalik nijanse srebrne i zlatne rezervirane za večernje lookove.

Kako su materijali, boje i uzorci u kolekciji izuzetno dominantni, dizajnerica ih smiruje čistim linijama i jednostavnim krojevima. Stvarajući za poslovnu ženu koja je svaki dan u pokretu, dizajnerica je razmišljala i o udobnosti, a kako je njezina žena odvažna i željna isticanja te zazire od poslovne uniformiranosti, upravo su boje i atraktivni materijali ono što ju izdvaja iz mase.
"Kao modna dizajnerica uvijek osluškujem puls tržišta, a osobito preferencije i želje svih sadašnjih kao i budućih klijentica. Danas je brzina imperativ, pa su žene nerijetko u stisci s vremenom kada treba odabrati i kupiti posebne, drugačije komade. Upravo toj i takvoj ženi koja teži prepoznatljivosti i jedinstvenosti, namijenjena je ova kolekcija", objašnjava dizajnerica.


Nova kolekcija dostupna je u BuBa Bu design showroomu, a čitavu kampanju možete pogledati u nastvaku!
Fotograf: Karlo Lozo
Modeli Danea Jonjić & Ivana Lerotič
MUA: Mia Persico & Mia Pocrnjić
Hair: Jelena Šarić / Hair CoutureAko vam se svidio članak, podijelite ga s drugima!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Hogl proljeće 2019 (6)
lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian