Kolekcija za retro dame koje koketiraju s trendovima<…

Ocjena:

Autor: Marina Abramović

Nova kolekcija za proljeće/ljeto 2018. dizajnerice Bojane Jovetić odiše nekim minulim vremenima

Aktualna kolekcija srpske dizanerice Bojane Jovetić inspirirana je šezdesetim godinama proteklog stoljeća, što je vidljivo u krojevima i materijalima. Za snimanje kampanje, kao uistinu sjajna kulisa, poslužio je Titov Plavi vlak čime je zaokružena ova odlična modna priča.

Istražujući povijest mode, Bojana ni ovoga puta nije izostavila svoje prepoznatljive klasične krojeve, ali ih je savršeno stopila s retro prizvukom po čemu je ova kolekcija specifična. Kolekcija je inspirirana i posvećena damama koje vole klasiku, ali znaju i uživaju kombinirajući je s aktualnim trendovima, damama koje uvijek izgledaju zanosno i ostavljaju snažan dojam.
Boje koje dizajnerica bira za aktualnu kolekciju osim crne i bijele, jesu i tamno crvena te tamne nijanse zelene boje. Točkasti uzorci, kao apsolutni trend sezone, kod Bojaninih modela su u stilu šezdesetih uklopljene u sve odjevne komade, počevši od haljina, hlača, suknji sve do sakoa i marama. Dozu elegancije postiže zlatnim gumbima, ali i izuzetno kvalitetnim materijalima od najfinije svile pa sve do pamuka.

Čitavu kampanju pogledajte u nastavku!

Fotograf: Dušan Petrović
Stilist: Vanja Pantin
Make-up: Ena Jović
Kosa: Aleksandar Gligorijevski
Modeli: Katarina Filipović Ašik, Višnja Filipović, Sonja Pavlica, Ivana Bataković, Ana Radivojević, Nataša Đurović


Ako vam se svidio članak, podijelite ga s prijateljima!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian