Centralni_Lookbook nakit proljeće 2018.

Kojoj Hrvatici najljepše stoji crveno?

Ocjena:

Autor: moda.hr

Valentinovo poznatih pjevačica i glumica

Brojne poznate dame poput pjevačica Alke Vuice i Lidije Bačić, glumica Ane Begić Tahiri i Barbare Nole, te bivših Miss Universe Hrvatske Ivane Mišure, Natalije Price Oreški, Ivane Delač Đolo i Marijane Kužine Žugelj okupile su se na omiljenoj destinaciji u Studiu Marcela u zagrebačkoj Importanne galeriji.

Povod ovom druženju bila je mala ženska proslava praznika ljubavi, Valentinova. Sve one zasjale su u haljinama u boji ljubavi, a tom prilikom upitali smo ih što za njih predstavlja Valentinovo te kako i gdje će ga provesti.
Glumicama Ani Begić Tahiri i Barbari Noli ovaj dan je kao i svaki drugi, te mu ne pridaju posebnu važnost. Ana planira večer provesti s kćeri na predstavi Pepeljuga na ledu, a Barbara u glumačkim probama i na sastancima.

Kantautorica Alka Vuica otkriva kako ona, kao i svaka žena  ipak voli da ju se dariva poklonima poput cvijeća ili parfema. ''Nažalost, zbog poslovnih obveza, Valentinovo neću provesti sa svojim dragim, ali sigurna sam da će me dočekati neki njegov znak pažnje'', veselo govori Alka.
Bivše missice Ivana Mišura, Natalija Prica Oreški i Marijana Kužina ističu kako Dan zaljubljenih za njih predstavlja proslavu ljubavi. Ivana Mišura preferira jednostavnije proslave Valentinova, voli pokazati ljubav malim znakom pažnje, a s dečkom će otići na večeru, kao što bi otišla i bilo koji drugi dan. Nataliji Prici je na spomen Dana zaljubljenih prva asocijacija lijep provod s mužem, s kojim će i provesti romantičnu večer.
Marijana Kužina Žugelj istaknula je kako njoj Valentinovo ne traje samo jedan dan, nego slavi ljubav i drugim danima u godini, a večer će provesti u društvu supruga na intimnoj večeri. Razgovor na temu ljubavi i Dana zaljubljenih sve prisutne dame nastavile su međusobno, uz tortu i šampanjac, te mnoštvo crvenih balona i ruža, baš kako i priliči ovom prazniku. Kao što prikazuju fotografije, veselja i smijeha nije nedostajalo.

Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Virtualni izlog Elysian

kolumne