Kod Andree Andrassy sve je tip-top!

Ocjena:

Autor: promo članak

Kako izgleda dan za čišćenje u domu Andree Andrassy?

Dan je za čišćenje! Kad ste zadnji put temeljito očistili kupaonicu? Zavirili u pećnicu ili pogledali što se krije ispod kauča? Osim toga, bliži vam se važan sastanak no ured vam baš i ne izgleda reprezentativno – ne brinite, tu 'uskače' Tip-Top, novi hrvatski servis koji pruža inovativnu i prijeko potrebnu uslugu spajanja ponude i potražnje u djelatnosti čišćenja prostora.

Zbog brojnih svakodnevnih obveza vremena za kvalitetno čišćenja prostora u kojem svakodnevno boravimo imamo sve manje. No, činjenica je da okoliš u kojem boravimo snažno utječe na to kako se osjećamo, a sam prostor nerijetko je odraz naših osjećaja i raspoloženja. Zamislite samo da se u potpunosti možete posvetiti svakodnevnim obvezama ili jednostavno odmarati dok netko drugi umjesto vas obavlja nemili posao čišćenja.
utekst1.jpg
U domu Andree Andrassy sve je tip-top
Upravo je to isprobala poznata kolumnistica Andrea Andrassy. Nakon napornog dana prepustila se odmaranju, čitala napetu knjigu, a ekipa iz Tip-Topa zasukala je rukave i bacila se na posao. Konačni rezultat? Tip-top čista soba i odmorna Andrea koja je konačno pronašla vremena za sebe.

Tip-Top suvremeno je rješenje za potrebe održavanja čistoće životnog ili radnog prostora. Namijenjen pravnim i fizičkim osobama Tip-Top garantira visokokvalitetne usluge po konkurentnim cijenama. Usluga je trenutno dostupna u Zagrebu, Rijeci, Puli i Splitu, a intenzivno se radi na širenju dostupnosti na cijelom području Republike Hrvatske. Tip-Top garantira visokokvalitetne usluge po konkurentnim cijenama.
tekst2.jpg
Tip-Top omogućuje brzo, povoljno i jednostavno naručivanje usluga čišćenja u terminu koji odabere korisnik
Prateći trendove i u potpunosti odgovarajući na potrebe korisnika, ovaj 'Uber za čišćenje' omogućuje brzo, povoljno i jednostavno naručivanje usluga čišćenja, u terminu koji odabere korisnik. U potpunosti prilagođenu potrebama suvremenog korisnika, uslugu čišćenja moguće je naručiti u svega dva koraka te je kreirati tako da dobijete točno ono što želite.

S naglaskom na fleksibilnost termina i učestalosti čišćenja, poštuju se najviši standardi kvalitete po pristupačnim cijenama. Novi hrvatski servis za čišćenje doista jamči tip-top kvalitetu ili vrši povrat novca. Osim toga, provjerenom profesionalnom uslugom čišćenja izbjegava se plaćanje na crno, otkazivanje termina, nepouzdanost i neadekvatna razina kvalitete.

Više informacija potražite na www.tip-top.hr


Ako vam se svidio članak, podijelite ga s drugima!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian