Kava s imidž konzultantom

Ocjena:

Autor: moda.hr

Otkrijte sve što ste oduvijek htjeli znati o imidž konzaltingu!

kava-s-imidz.jpg
Često se nepotrebno mučimo s kilogramima. Postavlja se pitanje, čak i ako izgubimo sve željene kilograme, hoće li se i figura promijeniti na način kako zamišljamo? Na baš 'onim' mjestima kako priželjkujemo? Pa čak i kad svemu dodamo iscrpljujuće sate u teretani, sate trčanja, rolanja, plivanja... Sumnjam. Nisu kilogrami na tim ‘kritičnim’ mjestima glavni problem. Možete vježbati do mile volje, možete se izgladnjivati, ali vaše KOSTI ostaju raspoređene na isti način - zauvijek! Nitko nas nikad nije naučio oblačiti se tako da nesavršenosti nestanu iz 'vidokruga' onih koji nas mjerkaju. Nemam čarobni štapić. I neće nestati stare nesavršenosti. Ni odjednom, ni nikad. Ali... Naravno da je ključan taj ALI! Ali, ako zamijenimo tkaninu, neku mekanu, koja ima običaj ‘lijepiti’ se uz tijelo za neku čvršću i sušu koja se ponaša onako kako MI hoćemo, koja se ne lijepi, nego stoji onako kako je krojena, tada figura ODMAH izgleda potpuno drugačije. To nije čarobni štapić - to je čarobno znanje. I tu ne stajemo, tu se riješava sve - oblik hlača, vrste tkanina, suknja, haljina... Sve! Odjeća i asesoar koja prestaje biti samovoljna na tijela, nego joj je zapovijeđeno kako i na kojem dijelu tijela. To je čarolija.
105347
Ova tema je i glavni povod za novost u PROFASHION-u, a to je ‘Kava s imidž konzultantom’, ili besplatno druženje za sve one koji ne znaju o čemu je riječ kad se spominje imidž konzlating. Družimo se jednom mjesečno i razgovaramo. Ili ja odgovaram na sva moguća pitanja na temu imidž konzlatinga.

Saznajte kad je slijedeće druženje na www.profashion.hr ili pošaljite mail na info@profashion.com.hr kako biste osigurali svoje mjesto budući da ne želimo gužvu. Svi ste pozvani na besplatnu kavu s imidž konzultantom. Andreja Horvatić Specijalistica imidž konzaltinga

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian