Kamena duga

Ocjena:

foto galerija

Nakit bez kojeg nećete moći

13702
Kamena duga prepoznatljivo je ime niza jedinstvenih dućana modnog nakita u Zagrebu i Splitu, koji su se bogatom ponudom i modernom koncepcijom dućana izdvojili i postali prepoznatljivo ime na tržištu accessorizea. Prateći trendove sezone modni stilisti Kamene duge kupce uvijek nanovo oduševljavaju zanimljivim ogrlicama, narukvicama, prstenjem, šalovima te svim dodacima koji će najbolje zaokružiti modni rukopis, dajući onaj potrebni osobni pečat. Ako ste poklonik nakita od srebra i tu ćete naići na vrlo maštovit i širok odabir. Osim nakita koji naručuju i uvoze u njihovoj ponudi nalazi se i unikatni nakit od poludragog kamenja i stakla koji sami kreiraju i izrađuju, često i po individualnoj narudžbi stalnih klijenata. Izbor koncipiraju u interesu moderne žene i tako ga razvijaju iz godine u godinu.
13703
''Veseli nas što od naših kupaca dobivamo puno povratnih informacija i što na neki način dišemo s njima, a nismo se pretvorili u veliki pogon koji je izgubio kontakt s ljudima. Nadamo se kako ćete u bogatoj ponudi pronaći ono nešto što će vas izdvojiti od drugih i učiniti prepoznatljivim, bio to nakit, natikače, neobične japanke, tunike, šalovi, ukrasne kutijice ili mirisni štapići, jer sve to spada u naš bogati asortiman'', poručuju nam iz Kamene duge. Osim maloprodajnih mjesta Kamena duga ima i mogućnost veleprodaje za koju je potrebno kontaktirati Ozmoti d.o.o. u kojem ćete nabaviti sve za vaš mali dućan accessorizea.
Klikom na fotoaparat otvarate galeriju ! Za pregled galerije pritisnite TAB !
Prodajna mjesta: Varšavska 4, Zagreb Tel: 01 4812 134 Teslina 7, Zagreb Tel: 01 4819 655 Veleprodaja Sarajevska 68, Zagreb Tel: 01 6659 211; 01 6659 212

Komentari (1 komentar)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova
lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian