Kalisi design pustio kampanju ''Endless''

Ocjena:

Autor: T.P.

Brend Kalisi design iza kojeg stoji dizajnerica Ljiljana Koprivnjak predstavlja novu kampanju simboličnog naziva "Endless..."
Kampanja u sebi reflektira razvoj i cijelu ovogodišnju situaciju, no ujedno i gleda u svjetliju budućnost nove nadolazeće sezone u kojoj kao podnaziv dodajemo "Love. Magic. Craziness."
Borba između ravnoteže poslovnog i privatnog svijeta žena u ovom dobu te ludilo koju nam donosi cijela situacija s pandemijom su odraz cijele kampanje na jedan sofisticiran i romantičan način kao i težnja za ljepšim, boljim, čarobnim, ali i luckastim vremenima pred nama u sljedećoj godini.
Recentnu kapsul kolekciju karakteriziraju jednostavne linije i klasični krojevi poput Chanel sakoa s odmakom i suknje visokog struka, naglasak je stavljen na materijale popust retro čipke, satena te vunenog štofa, a kao "light" motiv kroz cijelu kolekciju se provlače vječni biseri i mašne. Ovogodišnji novitet u ponudi brenda su unikatne ručno heklane torbice rađene od 100% pamučnog konca s drvenim ručkama.
Zaštitno lice kampanje je Matea Lalić. Za frizuru je zaslužna Suzana Brkić,iz salona Full cool dok se za šminku pobrinula Lana Maleković. Cijela kolekcija će se uskoro moći naručiti putem web shopa Kalisi design-a.


Detalje kolekcije pogledajte KLIK-om na galeriju u nastavku...


Podijelite članak s prijateljima i podržite hrvatski modni dizajn.

Kupnjom domaćih proizvoda svojoj djeci omogućavamo ostanak u Lijepoj našoj #kupujmohrvatskoKomentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian