Kako holivudske zvijezde nose H&M Conscious kolek…

Ocjena:

Autor: Marina Abramović

Događanje kojem su prisustvovale mnoge zvijezde, organizirala je Ann-Sofie Johansson, kreativna savjetnica u H&M-u i održano je u ikonskoj vili Garcia House koju je projektirao poznati američki arhitekt John Lautner.

H&M je proslavio svoju 2018 Conscious Exclusive kolekciju, održavanjem intimne koktel zabave u Los Angelesu kojoj su, između ostalih, prisustvovale zvijezde kampanje Christy Turlington Burns, Paris Jackson, Naomie Harris, Kate Bosworth i Amanda Seyfried.

"Večeras je bilo nevjerojatno vidjeti tako puno odjevnih predmeta iz Conscious Exclusive kolekcije na tako nadahnjujućim ljudima. Jako smo ponosni što kolekcija nastavlja biti tako izrazito inovativna, pa artikli od cvjetnog jacquarda i čipkaste haljine izrađene od ECONYL®-a zaista naglašavaju prekrasnu izradu i izraženu ženstvenost Conscious Exclusive kolekcije te jasno dokazuju kako održivost i moda stvarno mogu biti savršeno usklađene", istaknula je Ann-Sofie Johansson.
Conscious Exclusive je kolekcija koja svaki put iznova obuhvaća iznimne odjevne predmete koji predstavljaju primjer sve većih mogućnosti koje nudi održiva moda, s naglaskom na razvoju i inovacijama. Ove godine H&M predstavlja i ECONYL®, 100 % regenerirano najlonsko vlakno, dobiveno od ribarskih mreža i drugog najlonskog otpada, te po prvi put i reciklirano srebro.

"Ponosna sam što sam dio H&M Conscious Exclusive kampanje. Sviđa mi se što je stvorena tako prekrasna i održiva moda, dok se istovremeno podiže svijest o tome što svi možemo učiniti kako bismo bolje zaštitili naš planet",
izjavila je Christy Turlington Burns.


Kolekcija će biti dostupna od 19. travnja  u odabranim H&M trgovinama diljem svijeta, kao i online na hm.com!


Foto: promo


Ako vam se svidio članak, podijelite ga s prijateljima.

Komentari (3 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian