Kako do vjenčanice za 500 kuna?

Ocjena:

Autor: moda.hr

Planirate li vjenčanje ove godine, za njega će vam trebati vjenčanica. A imate li ograničeni budžet, ne propustite jedinstvenu priliku pronaći vjenčanicu već od 500 kuna na Bijeloj subotu u Wedding Cityju.

Pronaći vjenčanicu kakvu sanjate, a pritom ne bankrotirati može se činiti nemogućom misijom. Fantastična mogućnost nudi vam se ove subote (6. veljače 2016.) u Wedding Cityju u kampanji Bijela subota.
Već tradicionalan dan povoljne kupnje u najvećem megastoreu za vjenčanja nudi mladenkama veliki izbor modela i veličina, a prigodni popusti moći će se ostvariti i u programu svečanih haljina pa je to sjajna prigoda za sve djevojke i žene koje žele izgledati savršeno na nekoj nadolazećoj svečanosti.

Renomirani brendovi znaju kada je pravi trenutak za veliku rasprodaju i kada cijene treba srezati na minimum pa će se u subotu od 10:00h do 21:00h vjenčanice moći kupiti već za fantastičnih 500 kuna! Sudeći po prijašnjim rasprodajama i ovaj put se u Westgateu može očekivati pravi mali stampedo budućih mladenki.

Komentari (28 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian