Centralni_Lookbook nakit proljeće 2018.

Kada stiže novi IKEA katalog?

Ocjena:

Autor: moda.hr

Novi IKEA katalog za 2018. bit će distribuiran na više od 400 000 kućanstava u Hrvatskoj

Danas je započela distribucija IKEA kataloga za 2018. godinu na 406 350 kućanstava u Zagrebu i okolici koja će trajati do 12. rujna. Tema četvrtog izdanja IKEA kataloga za Hrvatsku je Napravi mjesta za život, kojom IKEA želi potaknuti ljude da u svome domu, uz pomoć inspirativnih IKEA rješenja i dobro dizajniranih proizvoda, naprave mjesta za svoje potrebe i snove.

Digitalna verzija kataloga građanima u Hrvatskoj bit će dostupna od početka rujna, a omogućit će detaljnije informacije o proizvodima, uključujući i kratke dokumentarne filmove povezane s tiskanim izdanjem. Digitalna aplikacija omogućuje korisniku da pojedine sobe iz kataloga pregleda uz rotaciju od 360 stupnjeva te nudi opciju proširene stvarnosti, što korisniku omogućuje smještanje IKEA proizvoda u vlastiti dom.
U posebnom fokusu ovogodišnjeg kataloga je život u dnevnom boravku i oko njega, koji predstavlja središte svih dnevnih aktivnosti te je mjesto povezivanja s članovima obitelji i prijateljima. Uz pomoć VIMLE modularne sofe građani mogu olakšati organizaciju u svome domu te tako više uživati u druženju sa svojim najmilijima, a uz EKET rješenja za odlaganje napraviti mjesta za uspomene kojih se još dugo žele prisjećati.

Kako bi potaknula građane da žive održivije, IKEA u novom katalogu predstavlja i KUNGSBACKA kuhinjske fronte dizajnirane od recikliranog drveta i plastičnih boca, a ovogodišnji katalog donosi i nove kolekcije, među kojima se ističe YPPERLIG kolekcija, dizajnirana u suradnji s danskom dizajnerskom tvrtkom Hay. Ovu će jesen začiniti s 35 novih proizvoda sazdanih od visokokvalitetnih materijala i linearnog dizajna.
Svi članovi IKEA FAMILY programa lojalnosti mogu se od danas, 28. kolovoza do 10. rujna, slikati za naslovnicu IKEA kataloga i tako dobiti svoju personaliziranu verziju. Fotografiranje za naslovnicu IKEA kataloga održava se svaki dan, od ponedjeljka do petka od 12 do 20 sati, subotom od 10 do 20 te nedjeljom od 10 do 17 sati, odmah nasuprot Bistroa.

Foto: promo


Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!


Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Virtualni izlog Elysian

kolumne