Kad snaga i emocija stvaraju modu...

Ocjena:

Autor: t.p.

Jedinstveni, poviješću protkani ambijent riječke Vile Ružić poslužio je kao savršena kulisa za snimanje modne kolekcije pod nazivom Ivana Orleanska, a koju potpisuje poznati puležanski dizajner Sascha Obradović.
Kolekcija pršti raskošnim detaljima, dok joj naziv ukazuje na dramatičnost i teatralnost moderne heroine 21 stoljeća. Gledajući kroz prizmu dizajnerovog uobičajenog modernog izričaja, kreacije se doimaju pomalo čudnima, s odmakom od uobičajenih dizajnerovih viđenja suvremene heroine. Naglasak je stavljen na rukave, koji ukazuju na snagu žene, upravo kao što je okarakteriziran i sam naziv kolekcije.
"Ovo je high couture kolekcija, tip visoke mode savršene za svaku priliku i doba dana. Cilj je bio u kolekciju ugraditi što je više moguće detalja, te je u svaki njen dio uloženo jako puno truda. Kolekcija je stvarana gotovo pune tri godine, potrošeno je nebrojeno puno radnih sati, te je u potpunosti natopljena emocijama", otkrio je dizajner Sascha Obradović.
Muški modeli u editorijalu koji potpisuje Emanuell Manchy Photography za potrebe snimanja nosili su besprijekorna odijela s Mondo Uomo potpisom, za make up pobrinuli su se Daniel Domika i Mia Matrljan, dok frizure potpisuje Artistic Hair.

Sraz prošlosti i sadašnjosti sjajno su utjelovili modeli Ivan Genda, Manuela Fabac, Bianka Levicki, Sandro Stojanović, Matija Žiganto


Ako vam se svidio članak, podijelite ga s prijateljima.


Komentari (1 komentar)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian