Kad se cure super zabavljaju...

Ocjena:

Autor: moda.hr

Anita Pokrivač 'mother & daughter match' kampanja za ljeto 2017.

Dizajnerica Anita Pokrivač za ljeto 2017. predstavlja nešto drugačiju kampanju u kojoj se sve vrti oko mama-kćer haljinica, a za tu su priliku pred objektiv fotoaparata stale sama dizajnerica i njezina kćerkica te pokazale kako Anitin dizajn funkconalan i nosiv uvijek i svugdje. Zapravo, svaki put kad se cure super zabavljaju...

"Eksplozija osjećaja, ljubavi i pripadanja, prijateljstva te divne uspomene, vratile su me u djetinjstvo, što sam željela prenijeti i na svoju djevojčicu. Nadam se kako će svi osjetiti da ovo nije samo još jedna kampanja u nizu, već slavlje ljubavi kroz jednu snažnu emotivnu priču mame, kćeri, haljina, zabave, sladoleda, zabavnog parka i sveg onog što nas podsjeća da ne smijemo nikad prestati biti djeca", iskreno je ispričala Anita o razlozima zašto je stala pred fotoaparat.
Haljine iz nove kolekcije za žene i djevojčice su istog i/ili sličnog kroja, no obvezno izrađene od istog materijala. Kratke i duge haljine za mame i haljinice za djevojčice su uglavnom od prirodnih materijala, pamuka i viskoze s elastinom u kombinaciji s čipkom. Posebnu pažnju privlači i plise model sa srebrnim nitima koji je dostupan u tri boje, a bit će idealan izbor za svečanije ljetne prilike.

Kao modna kulisa za snimanje ove ljetne kampanje poslužio je Anitin rodni grad, Čakovec. Fotografiju potpisuje Bloomstudio by Sanja Kukec, a hair i make up Ana Ude. Lunapark, zlatna polja i rodno mjesto bili su dobitna kombinacija u kojoj se emocije nisu mogle sakriti, a njihov rezultat možete pogledati u nastavku!
Više informacija potražite na:
facebook page: Anita Pokrivač Design
website: www.anitapokrivacdesign.com


Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian