Kad lutke namontira Matija Vuica...

Ocjena:

Autor: t.p.

Izložba lutaka pod imenom "FRAGILE" , djelo je skupine umjetnika, koji su suradnjom na projektu, kreirali unikatno djelo, koje oduševljava svojom preciznom izvedbom i raskošnim detaljima, inspiriranih modnim potpisom dizajnerice Matije Vuice.
Već sama izrada, svake pojedine lutke, od njenog nastanka iz ručno rađene keramike, detalja poput prirodne kose koja se prilagođava svakom modelu, kao i make up, te trepavice od prirodne dlake, koji se nanose delikatnim potezima najmanjih kistova po lutki traje preko dvadeset radnih sati. Nakon toga nastupa izrada haljina, Matija Vuica odijeva lutke u svoje bajkovite kreacije, replike svojih poznatih couture haljina i korzeta, od identičnih, vrhunskih materijala i dekorativnih detalja.
Lutke Venezuelanskog kazališnog lutkara Patricia Alejandra zablistale su do sada neviđenim sjajem. Viktor Drago, umjetnički direktor ovog projekta, sudjelovao je u svim aspektima projekta, dodajući završni dodir gradeći za svaku lutku posebnu scenografiju, kulise koje će dočarati svijet između granica sna i jave. Stoga slobodno možemo reći da se radi o jedinstvenom djelu razumljivom svim generacijama.
Čak šesnaest lutaka, za koje autori u šali kažu da je izrada iziskivala 16 000 pokreta, najavljuje veliku ekskluzivnu, novogodišnju modnu reviju dizajnerice Matije Vuice, koja će se održati 30.12.2018. pod nazivom Mulini capsule collection, za odabrane uzvanike i goste hotela Monte Mulini.

Na izložbi koja se može razgledati od 30.11.2018 do 06.01.2019, u svim dijelovima luksuznog i pomalo mističnoga hotela Adriatic, čak i njegovim stubištem te sobama, isplati se uputiti na kratak put do Rovinja, kako bi doživjeli pravu adventsku čaroliju!

Ako vam se svidio članak, podijelite ga s prijateljima.

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne