MEPHISTO jesen/zima 2018

Kad Penelope snima u Barceloni za Hero4Heroes...

Ocjena:

Autor: L. Biondić

Brend Hero4Heroes predstavlja novu kampanju

Nije Penelope, nego je Lucija. I nije Barcelona, nego je Rijeka. Ali model i lokacija nove proljetno/ljetne kampanje brenda Hero4Heroes sasvim bi nas lako mogli uvjeriti kako se radi o putenoj Španjolki Penelope Cruz u živopisnom glavnom gradu Katalonije. Ne znamo je li dizajnerici Marijani Hero to bio cilj, ali nas je novom kampanjom trenutno teleportirala na Pirinejski poluotok.

U kolekciji Sparks za proljeće/ljeto 2018. dizajnerica nudi jednostavne, vrlo dobro znane krojeve kojima suprotstavlja vibrantne i neon boje, unikatne šljokičaste materijale, te metalik elemente poput rukava i ovratnika. Kolekcija donosi i unikatne bijele haljine s licem obogaćenim perlama, unikatne ručno oslikane svilene haljinice i komplete, ali i živahne blejzere u neodoljivoj žutoj boji koja se provlači kroz cijelu kolekciju koju prate i neodoljive superheroicly cipele na block petu.

Brend Hero4Heroes sezonama predstavlja atraktivne i iznimno efektne kolekcije kojima je najvažnija karakteristika da su nevjerojatno uzbudljive. Upravo je takva i kolekcija za proljeće/ljeto 2018. čiju kampanju možete pogledati u nastavku!
Foto: Ingrid Sink
Model: Lucija Antunović / Tijara model management
Make up: Katarina BabićAko vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

mephisto lijevi jz 2108
lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian