Kad Cannes svrati u Zagreb...

Ocjena:

Autor: L. Biondić

Svake godine nakon filmskog festivala u prekrasnom Cannesu na francuskoj Azurnoj obali, Chivas se pobrine da dio iste glamurozne atmosfere prenese i u Zagreb. Ove godine mjesto još jednog After Cannes partya bila je Oleander terasa najljepšeg zagrebačkog hotela, hotela Esplanade.

Iako je te planove pokvarila kiša, pa je party prebačen u ništa manje spektakularnu Smaragdnu dvoranu, dobro rspoloženje gostiju ništa nije moglo pokvariti. Na početku večeri prisutne je pozdravila sceneristica i producentica Jelena Veljača koja je zahvaljujući Chivasu ove godine uživala na kanskom crvenom tepihu.
utekst1.jpg
Korana Gvozdić i Leona Paraminski
Dok je u Cannesu nosila haljinu boje zlata s potpisom Roberta Severa, inspiriranu glamurom starog Hollywooda, za zagrebački 'after' Jelena je odjenula vrlo efektnu malu crnu haljinu Kate Moss za Topshop. Uz Jelenu, domaćica večeri bila je i glumica Leona Paraminski koja je blistala u dramatičnoj 'dolcegabbanovskoj' haljini modnog dvojca Envy Room.

Leona je prošle godine posjetila Cannes i uživala u istom Chivas tretmanu kao i Jelena ove godine, a  voljeli bi na istom tepihu vidjeti i Koranu Gvozdić koja je sinoć izgledala fenomenalno. Lijepa voditeljica uistinu je blistala u jednostavnoj i beskrajno elegantnoj haljini i s osmijehom koji nije skidala s lica.
utekst3.jpg
Chivas After Cannes Party
Na partyu su uživale i glumice Ivana Roščić, Tara Rosandić i Petra Dugandžić, dizajnerice Morana Saračević i Martina Čičko - Karapetrić, redatelj Miran Kurspahić, ali i mnogi drugi iz hrvatskog showbizz svijeta.

Za dobru zabavu gostiju pobrinuli su se Ivana Kindl i Ervin Baučić koji su izvodili najveće hitove Franka Sinatre, Deana Martina, Sammy Davisa, a kojima se u jednom trenutku na pozornici pridružila i Petra Dugandžić.


'After' fotografije pogledajte u galeriji!

Photo: Franjo Janković / BPAimages.com

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian