KRIE design ima svježu ''ready to wear'' kolekciju

Ocjena:

Autor: T.P.

Efektne fotografije nove kampanje brenda KRIE Design dizajnerice Kristine Burje, sjajno su se uklopile u pozadinske motive južne obale Portugala. Krajolik regije Algarve i intenzivne boje odabrane egzotične lokacije idealno su upotpunila vizuale nove modne kolekcije.
Stijene južne portugalske obale umjetničko su djelo prirode, prirode koja nadahnjuje i budi najdublje osjećaje kao i želju za očuvanjem ljepote i raznolikosti naše planete koju uzimamo zdravo za gotovo.
Upravo je to fokus nove kolekcije Kristine Burje koja inspiraciju pronalazi u paleti zemljanih tonova i akromatskih boja. Burja kod izrade elegantnih modela bezvremenskog kroja, mekih linija i voluminoznih rukava vješto koristi reciklirani poliester i poliamid.
Predimenzionirane mašne i perje kao „statement“ detalji po kojima je brend Krie Design prepoznatljiv, čine ovu „ready to wear“ kolekciju zabavnom i svježom. Formula uspjeha ove dizajnerice je dizajn koji nikada ne izlazi iz mode i može se reciklirati iz sezone u sezonu.
Cijeli koncept Krie Designa temelji se na filozofiji održivosti, ekološke osviještenosti, a dizajnericu nadahnjuju karizmatične žene koje se ne boje učiniti svijet svojim i zato se dizajnom trudi stvarati kreacije koje žena neće odjenuti samo jednom.
Aktualna kolekcija brenda KRIE design dizajnerice Kristine Burje uspješno je predstavljena na 9. izdanju Green Fashion Weeka u Portugalu.


Više modela iz nove kolekcije pogledajte KLIK-om na galeriju u nastavku.


Podijelite članak s prijateljima i podržite hrvatski modni dizajn.


Komentari (1 komentar)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian