Jo-Jo Design iz Petrinje donosi novu energiju

Ocjena:

Autor: T.P.

Jo-Jo Design, hrvatski brend statement nakita, predstavio je novu kolekciju svega nekoliko dana prije potresa koji je zahvatio rodni grad dizajnerice Vesne Markanović – Petrinju. Ne samo da brend potječe iz Petrinje, već je ona inspiracija za komade svake kolekcije, što je uvijek s ponosom isticala.
''Činjenica da su rodni krajevi članova našeg tima pogođeni jakim potresom stavilo je svakidašnje probleme  u drugi plan. Iako smo dobro, živi i zdravi, naša srca su slomljena zbog prijatelja koji su pretrpjeli drastične štete na domovima. No, znajući da želimo pomoći, te da nema mjesta za tugu, odlučili smo ovo vrijeme iskoristiti kako bismo umirili misli te shvatili koliko smo mali i krhki u usporedbi sa svemirom. Ovo vrijeme pomoglo nam je shvatiti koliko smo zahvalni za sve što imamo – obitelj, prijatelje, krov nad glavom te naravno Vas – Jo-Jo Design pratitelje bez kojih ne bismo bili gdje jesmo. Razbacane perlice će se pospremiti, ljudi nahraniti, a domovi izgraditi, ali na nama je da iz ove tragedije izađemo snažniji no ikad, puni optimizma i nade. Hvala svima koji su nam još jednom dokazali da je samo nekoliko sekundi dovoljno da se cijela Hrvatska ujedini te pruži pomoć na kojoj ćemo zauvijek biti zahvalni. Bila slučajnost ili intuicija, drago nam je da je zaštitni motiv naše nove kolekcije upravo leptir – simbol transformacije i novog početka, jer nas upravo to čeka u narednim mjesecima.'' – rekla je osnivačica brenda Vesna Markanović.
Kao i inače, dizajnerica se inspirirala prirodom tražeći motive koje je vješto stilizirala i pretvorila u komade nakita koji ne mogu proći nezamijećeno. Osim prepoznatljivih leptira i kukaca, ovom prilikom predstavlja nove broševe s motivima papiga. Novosti u već ranije prepoznatoj paleti naušnica, ogrlica i broševa su efektne narukvice u nekoliko nizova kao i rajfovi.
Imajući na umu ženu snažnih stavova koja voli riskiranje i eksperimentiranje, ali i luksuz i eleganciju, stvoreni su bezvremenski komadi koji će jednako dobro izgledati i na novogodišnjem partyju i na dnevnoj šetnji gradom. A činjenici da se svaka nositeljica Jo-Jo nakita osjeća uistinu posebno doprinosi i informacija da je svaki komad nakita ručno rađen te unikatan, stvoren u samo jednom primjerku i stoga neponovljiv. Kolekcija je načinjena od poludragog kamenja, visokokvalitetnih perlica, bisera i kristala, tako da ćete se s Jo-Jo nakitom družiti godinama.
Ovih hladnih dana odvažite se eksperimentiranju s multifunkcionalnim proizvodima nove Jo-Jo Design kolekcije koje ćete moći personalizirati prema svom ukusu. Srž su kolekcije bogate ogrlice upotpunjene prepoznatljivim broševima s animalnim motivima. Ogrlice i broševi nisu fiksni, tako da ćete uživati u isprobavanju novih kombinacija. Broš, osim na ogrlici, možete nositi i na sakou ili kaputu kako biste obogatili poslovne kombinacije, a možete ga koristiti i kao ukras u kosi.
Novu kampanju potpisuje mladi dvojac - Karlo Jelić u ulozi fotografa i Ivana Brajdić u ulozi modela. Jo-Jo Design nakit možete pratiti na Facebook i Instagram profilima, a kupiti ga na novootvorenoj web stranici - www.jojodesign.info. Za one koji nakit žele upoznati uživo, tu su Nera poklon galerije u Sisku i Petrinji. Obojite zimu i podržite hrvatski dizajn!

Detalje kolekcije pogledajte KLIK-om na galeriju u nastavku...

Fotografija: Karlo Jelić
Model: Ivana Brajdić


Podijelite članak s prijateljima i podržite hrvatski modni dizajn.

Kupnjom domaćih proizvoda svojoj djeci omogućavamo ostanak u Lijepoj našoj #kupujmohrvatskoKomentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian