Jeste li čule za beauty box?

Ocjena:

Autor: moda.hr

Kutijica puna iznenađenja! Baš tako se na najbolji mogući način može opisati 'beauty box', kutija koja sadrži testere i/ili mini pakiranja proizvoda, a ponekad i proizvode u punoj veličini, a koje se kupuju na mjesečnoj bazi putem pretplate.

Ovaj koncept u inozemstvu je već dobro poznat, a nedavno je i Hrvatska predstavila kutijicu punu divnoće. Urednica portala Žena.hr, Petra Novosel Balaško iznimno je ponosna na projekt koji su predstavili - Žena.hr kutijicu.
utekst1.jpg
U prvoj kutijici u punom pakiranju nalazi se Avon Luxe ruž za usne
"Svaki mjesec ponudit ćemo ograničenu količinu ekskluzivne kutije s 5-6 testera/mini pakiranja kozmetičkih proizvoda. Na ovaj način žene će moći probati kozmetičke proizvode koji se pojavljuju na tržištu", govori Petra Novosel Balaško, te dodaje kako je specifičnost beauty boxova u tome što pretplatnice ne znaju što ih u kutiji očekuje, pa  faktor iznenađenja igra veliku ulogu. No, kako znati što koju pretplatnicu zanima?

"Kutije se obično pripremaju prema potrebama kupaca, koji najčešće kod kupovine popunjavaju anketu temeljem koje se odabiru kozmetički proizvodi koje će naći u svojoj kutiji. Na ovaj način kupci imaju priliku isprobati novitete, upoznati se s proizvodima, testirati skuplje proizvode prije nego se odluče na kupovinu punih pakiranja, probati nijanse pudera ili ruža", kaže Petra Novosel Balaško zadavoljna i reakcijama distributera kozmetičkih proizvoda u Hrvatskoj.
utekst2.jpg
Osim Avon Luxe ruža za usne Žena.hr kutijica sadrži još 8 proizvoda iznenađenja, mini pakiranja i testera
U premijernoj Žena.hr kutijici nalazi se čak 9 proizvoda, uglavnom mini pakiranja i testera. Jedan od proizvoda je u punom pakiranju, Avon Luxe ruž za usne, i to je bio jedini najavljeni proizvod dok su ostali iznenađenje. Naručiti ga možete na linku  http://zena.hr/kutijica po cijeni od 75 kn s uključenom poštarinom.

Imajte na umu kako je broj beauty boxova ograničen stoga se požurite naručiti svoju kutijicu već sada, a osim mjesečnih kutijica s veseljem najavljujemo i blagdansko izdanje Žena.hr kutijice u kojoj su već najavljeni vrlo vrijednim proizvodima.

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian