Centralni_Lookbook nakit proljeće 2018.

Jesenski seksi lookovi hrvatskih glumica i glumaca

Ocjena:

Autor: L.B.

Seksi wet look snimljen je u produkciji Studija Marcela

Svaka nova uloga glumicama i glumcima donosi različit karakter, ali i styling na koji se moraju priviknuti. Profesionalci, kakvi jesu, na snimanju nove jesenske kampanje lanca frizerskih salona Studija Marcela odlično su reagirali na seksi wet look, idealan 'mokri styling' za jesenske dane koji je osmislila Jadranka Pezo, direktorica Studija Marcela. Novi jesenski trendovi odlično stoje našim divnim glumicama, no ovoga puta svjetla reflektora definitivno su ukrali seksi glumci - Slavko Sobin i Dušan Bućan.

Svi oni otkrili su nam što su sve spremni učiniti za ulogu?

Slavko Sobin bi za ulogu bi učinio sve, ali u kontroliranim uvjetima: "Ako će mi bojati kosu neka paze da je ne unište. Ako žele da smršavim ili se udebljam neka mi daju nutricionistu."

Prisjeća se i najinteresantnije promjene izgleda koju je napravio za ulogu. "Za jedan strani film iz kojega sam na kraju izrezan, iz dana u dan sam bio blajhan pa vraćan nazad u crno, sve skupa 6 puta. Što ne bi bio problem da nisam izrezan iz filma", prisjeća se Sobin.
Ana Vilenica se prisjetila dana kada je bila kratko ošišana. ''Što se tiče smiješnih anegdota, za seriju "Dolina sunca" sam imala neku kratku kosu koja je tek rasla pa je stilistica osmislila da to bude maska za ulogu. No nekim gospođama je to bilo dobro pa su kod frizera zahtijevale da ih se ošiša poput mene", otkriva Ana.

Dodaje kako joj je najdraža transformacija bila kada je poklonila svoju plavu dugu kosu od koje je kasnije napravljena crvenokosa perika s kojom je ponovno ona glumila.
Dušan Bućan nema nikakav problem s mijenjanjem izgleda za potrebe uloge dok god to služi svrsi. "Drastične i nerealne promjene samo da bih privukao pažnju publike mi ne padaju na pamet", odlučno govori Bućan. Transformacija u televizijskom showu "Tvoje lice zvuči poznat" u Madonnu mu je najdraža i najsmješnija transformacija do sada.
Ana Begić Tahiri do sada još nije imala neke drastične transformacije: "U glumačkom poslu moraš biti spreman na sve. Najveća promjena je definitivno bila uloga Romkinje u Brešanovom filmu, kad sam se morala farbati u crno i uloga stare majke u Vučjaku''.
Kristina Krepela smatra kako sve glumačke odluke, bilo da su vezane uz neku fizičku transformaciju ili odabir emotivnih rješenja koja će se koristiti, moraju biti opravdane i u dogovoru s redateljem. "Činiti stvari radi kako bi izazvali šok ili iznenađenje, ili kako bi nešto dokazali je apsolutno krivo i nepotrebno'', kaže Kristina koja je za potrebe snimanja filmova nosila duge ekstenzije, bila bojana u potpuno crno, šišana.

"Meni je najzanimljivija bila ultra kratka crna perika koju sam nosila na snimanju filma "Three Way Week" Brune Coppole", ističe Kristina.
Davor Garić za sebe kaže da je rođen spreman za akciju tako da u obzir dolaze svakakve transformacije za potrebe snimanja ili neke filmske uloge. Neće zaboraviti snimanje serije "Ljubav u zaleđu" u kojoj je glumio nogometaša i imao dugu kosu.

''Kada je snimanje završilo, samo dva dana nakon toga počelo je snimanje serije "Urota" u kojoj sam glumio opasnog operativca specijalca i produkcija je zahtijevala da se obrijem na nulu. Sva sreća da mi ćelava glava dobro stoji", u šali će Garić koji u posljednje vrijeme i najviše pažnje posvećuje stylingu brade.
Ivana Delač Đolo


Foto: Danijel Galić za Studio Marcela
Modeli: Ana Begić Tahiri, Ana Vilenica, Ivana Delač Đolo, Kristina Krepela, Dušan Bućan, Slavko Sobin i Davor Garić
Hair & make-up: Studio MarcelaAko vam se sviđa članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (1 komentar)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian