JYSK nastavlja rast i otvara trgovinu u Zagrebu

Ocjena:

Autor: promo članak

JYSK predstavio potpuno drugačiji koncept uređenja trgovine u skandinavskom stilu. Povodom obilježavanja 40. rođendana JYSK otvorio svoju prvu trgovinu u Irskoj. Odlični poslovni rezultati, u Hrvatskoj promet veći od 490 milijuna kuna što je 18,1% više u odnosu na lani.

Međunarodni maloprodajni danski lanac JYSK je u Arena Parku otvorio vrata nove trgovine u potpunosti opremljene novim konceptom uređenja trgovina. Riječ je o najnovijem konceptu 3.0 kojeg odlikuje potpuno drugačiji, skandinavski stil uz koji će kupci imati inspirativniji doživljaj kupovine.  

U novoj JYSK trgovini kupci će moći lakše pronaći tražene proizvode i vrhunski namještaj s danskim potpisom. Riječ je o najnovijem konceptu kojeg odlikuje potpuno drugačiji, skandinavski stil uz koji će svi naši kupci imati inspirativniji doživljaj kupovine. Osim boljeg načina izlaganja proizvoda, naglasak je i na boljem osvjetljenju, ljepšim nosivim elementima, drvenim podovima i većoj preglednosti trgovine“, izjavio je Mikael Nielsen, član Uprave – Retail, JYSK Nordic.

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian