Iz tradicije izrasta zavodljiva Peitho

Ocjena:

Autor: T.P.

Novi domaći brend nakita koji ostavlja bez daha i s lakoćom od žene čini božicu zavodljivosti.
Priča o nakitu obitelji Pavličević započinje davne 1930. godine, kada pokreću proizvodnju. Danas, treća generacija majstora zlatara piše novo poglavlje. Odlučili su proizvesti vlastitu kolekciju nakita, onako kako to oni znaju i zamišljaju. Iz zagrebačke je radionice tako samouvjereno lansiran Peitho.
Inspiracija za efektne komade nakita pronađena je u božici zavodljivosti, Peitho, koja je stajala rame uz rame božici ljubavi Afroditi. Kada je vrhovni starogrčki bog, vladar Olimpa, bog neba i grmljavine Zeus stvorio Pandoru, prvu ženu, upravo je Peitho bila ta koja joj je oko vrata stavila ogrlicu kako bi zavela svijet oko sebe.
Srebrni nakit vrhunske izrade i kvalitete krasi široka paleta modela i pristupačne cijene. Tako nakit Peitho već na prvi pogled odiše bezvremenskim dizajnom koji savršeno upotpunjuje stil moderne žene. Nakit Peitho s lakoćom čini svaku ženu božicom zavodljivosti.
Osim srebra, u procesu izrade majstori zlatari koriste materijale poput oniksa, bisera i opsidijana. Zahvaljujući različitim kombinacijama materijala i uzoraka, u Peitho kutijicama lako je pronaći kvalitetu i jednostavnost tradicije, moderan, luksuzan nakit koji garantira individualnost. Komadi ove inovativne kolekcije čekaju na nove božice zavodljivosti u Peitho webshopu kao i na lokaciji zlatarne Pavličević, na adresi Varičakova 18 u Zagrebu. Za one van Zagreba nakit se također može pronaći i na prodajnim mjestima u Splitu, Sinju i Virovitici.
Sve dodatne informacije o brendu i drugim prodajnim lokacijama u Hrvatskoj nalaze se na službenoj stranici peitho.hr kao i na društvenim mrežama Facebook Peitho, Instagram Peitho

Detalje kolekcije pogledajte KLIK-om na galeriju u nastavku...

Fotografija: Karmen Poznić
Modeli: Claudia Antičević i Martina Tomić
Kosa: Frizerski salon HAUBA
MakeUp: Matea Beranek


Podijelite članak s prijateljima i podržite hrvatski modni dizajn.

Kupnjom domaćih proizvoda svojoj djeci omogućavamo ostanak u Lijepoj našoj #kupujmohrvatskoKomentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian