Ivona Martinko poručuje I’M HERE

Ocjena:

Autor: t.p.

Kolekcijom za proljeće/ljeto 2019 dizajnerica Ivona Martinko upuhuje novi-svježi vjetar u jedra jednog od najpotentnijih domaćih modnih brendova.
Iza kolekcije proljeće/ljeto 2019 stoji dvojac, Ivona Martinko na čelu kreative, uz svrsishodnu podršku Sandre Dragaš i kolaboraciju Elvira Bandića s unikatnim brendom nakita EB. Kolekcija je skrojena u pamuku i lanu, ljudskom tijelu ugodnim EKOloškim tkaninama bez umjetne boje i kemijskih dodataka. Uz trend svakodnevne brige o vlastitom tijelu i zdravlju kroz kvalitetnu prehranu i tjelovježbu, nameće se i briga o onome što nosimo na sebi uvažavajući nasušnu potrebu za kolektivnom zaštitom okoliša.
I ovoga puta dizajnerica Ivona Martinko demonstrira ono u čemu je pri samom vrhu te se superiorno igra multifunkcionalnošću, asimetrijom te transformacijom odjevnih predmeta. Uz pomoć drukera odjevne predmete lako modelira u kontrastne oblike, usko postaje široko, ravno se drapira u sasvim novu formu. Kolekcijom prevladavaju tonovi crne, bijele, bedž, svijetlo plave te sive.
Sezona se organski nadopunjava modnim detaljima brenda EB, nakit koji ističe ljepotu i toplinu drveta dokazujući kako priroda sama po sebi stvara predivne oblike.


Podijelite članak s prijateljima i podržite hrvatski modni dizajna.


Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian