Ivica Skoko zna što bi nosila Betty Draper

Ocjena:

Autor: L. Biondić

foto galerija
Samostalnom revijom Ivica Skoko jednostavno oduševio

Da je Betty Draper, koju je u megapopularnoj seriji Mad Men ("Momci s Madisona") utjelovila neodoljiva January Jones, kojim slučajem u petak sjedila u prvom redu na reviji Ivice Skoke na kojoj je prikazao kolekciju za proljeće/ljeto 2017., nesumnjivo bi svih četrdeset lookova poželjela u svom ormaru.
Ivica Skoko proljeće/ljeto 2017.

Izuzetno romantične Skokine haljine pastelnih boja iz nove kolekcije savršeno bi odgovarale fragilnoj Betty koja je oduševljavala svojim istančanim modnim stilom. Ipak, Betty je imaginaran lik i nije sjedila u prvom redu Skokine revije, no sve one žene koje su u njezinoj garderobi tražile inspiraciju, sada ju mogu pronaći u novoj kolekciji Ivice Skoke.
Haljina koju bi i Betty Draper poželjela u svom ormaru

I dalje jednako ženstvene i glamurozne, haljine Ivice Skoke za proljeće/ljeto 2017. više nisu toliko dramatične, već naprotiv posve nježne i šarmantne što je neobičan, no itekako dobrodošao twist u dizajnerovom stvaralaštvu. Sofisticirane duge haljine sirena kroja koje savršeno naglašavaju žensku siluetu ono je na što smo navikli kada je Ivica Skoko u pitanju.
Atraktivna čipka u novoj kolekciji Ivice Skoke

Ipak, pravo oduševljenje izazvale su midi koktel haljine neopterećene elegancije koje će savršeno funkcionirati i na glamuroznim večernjim događanjima. U novoj kolekciji Ivica Skoko uspješno stapa teksture i materijale, pa se ni jedan od četrdeset lookove ne čini pretjeranim ili ponovljenim. Materijali su lepršavi, prevladavaju svila, muslin i organdij, uz nezaobilazne svilene brokate i čipke.
Dizajner Ivica Skoko

Ključni momenti ove sezone su volani što je i dizajner iskoristio u svojoj kolekciji, a velika je pažnja dana i detaljima kojima se haljine dorađuju ručno. Decentni print i igra prozirnošću materijala kolekciju čine iznimno atraktivnom, a zrela i zaokružena kolekcija koju je Ivica Skoko prikazao trijumf je njegovog dosadašnjeg stvaralaštva.
Glumice Ana Gruica, Iva Mihalić, Ankica Dobrić i Marijana Mikulić u novoj kolekciji Ivice Skoke

Romantična i elegantna ikona stila Ivice Skoke svidjela se i njegovim vjernim obožavateljicama - Ivi Mihalić, Marijani Mikulić, Ankici Dobrić i Ani Gruici, glumicama koje će haljine iz ove kolekcije zasigurno nositi na crvenim tepisima i koje su ih već imale priliku među prvima nositi na prikazanoj reviji.


Čitavu kolekciju pogledajte u galeriji u nastavku!

Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian