Hogl proljeće 2019 veliki (1)

Iva kao Amy, Judita kao Krystle

Ocjena:

Autor: moda.hr

Petra Granić Glowatzky vlasnica je i kreativna direktorica frizerskog studija Etra koji u utorak, 20. listopada 2015., u Galeriji Kranjčar obilježava 10 godina postojanja uz izložbu fotografija i maski, te nesvakidašnji party.

Naime, svi će uzvanici uz poklon-maske Etra studia, na jednu večer postati Friz-ikone - Amy Winehouse, Marilyn Monroe, Elvis Presley, John Lennon, Bowie u Ziggy fazi, Debbie Harry, Annie Lennox, Grace Jones, Liza Minnelli i mnogi drugi.

Kreativni koncept promocije frizerskog studija ETRA zamišljen je kao hommage slavnim frizurama, a projekt (izložba) ETRA MASKE, koji potpisuje kretivna direktorica studija Hamper Ivana Vučić, sastoji se od drvenih maski s ilustracijama Dine Idrizbegovića koje prikazuju 20 poznatih osoba čije su frizure postale njihov zaštitni znak.
utekst1.jpg
Glumica Judita Franković kao Krystle Carrington
"Svi mi smo u nekom trenutku željeli postati neki junak iz stripa, poznati lik iz nekog filma/serije, pjevačica, pjevač, glumac, poznati slikar, balerina ili bar imati njihovu frizuru. Neke poznate osobe možemo prepoznati po frizuri jer ih je ona i obilježila, kao na primjer sjetimo se Krystle iz kultne Dinastije. Prvo što meni padne na pamet je njena platinasto srebrna frizura s izduljenim šiškama prema van", govori o projektu sama Petra Granić Glowatzky.

Suradnja za izložbu fotografija INSPIRACIJA povodom deset godina postojanja studija Etra, došla je spontano, a vlasnica studija Etra pomno je birala vrhunske umjetnice glumice koje mogu dati duh svakom liku i koje su se apsolutno savršeno snašle u svemu.

"Ambasadorice studija Etra potvrdile su moju viziju da ih na trenutak pretvorim u lik za koji mislim da bi im savršeno pristajao, te su se s veseljem primile zadataka i zaigrale u svoje uloge", na kraju završava Petra Granić Glowatzky.
utekst2.jpg
Glumica Iva Mihalić kao Amy Winehouse

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Hogl proljeće 2019 (3)
lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian