Istaknite se u moru prugica!

Ocjena:

Autor: L.B.

Mornarske prugice nezaobilazne su svakog ljeta. Plavo-bijeli uzorak jednako vole, kako se to popularno kaže, mladi i stari, djeca, žene i muškarci, a osim klasične mornarske majice koja svake sezone dolazi u bezbroj varijacija, najdraži ljetni uzorak pokorio je i ostale odjevne predmete - haljine, suknje, topiće i hlače, ali i obuću i asesoar - torbe, nakit, šešire, marame...

Ukoliko ste se pomalo zasitile ovog sveprisutnog uzorka, a ne želite se odreći obožavanih prugica, svoj novi omiljeni komad pronađite u ljetnoj kolekciji hrvatske dizajnerice Ive Karačić. Iako se u aktualnoj kolekciji sve vrti oko prugica, kod Ive su one razigrane, različito široke i u paleti očekivanih boja - bijela, tamnoplava, crvena i crna uz akcent tirkizne.

Njezine ugodne, znalački dekonstruirane tunike i haljine odličan su izbor za svaki dan. Želite li izgledati nonšalantno, ali s dozom promišljene samouvjerenosti, želite li se istaknuti u moru plavo-bijelih prugica, onda su komadi s Ivinim potpisom idealni za vas. Pogledajte ih klikom na fotografiju ispod teksta!

Komentari (1 komentar)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian