Isprobala sam Garmin vívoactive 3

Ocjena:

Autor: Lucija Biondić

Jesam. Isprobala sam Garmin vívoactive 3. Onako rekreacijski. Jer budimo iskreni, nisam kompetitivna osoba, nisam nikad bila, a sumnjam da ću ikad i postati. No krenimo ispočetka…

Bila sam iznenađena Martininim pozivom i prijedlogom da isprobam novi Garminov model. Nove kolekcije domaćih i stranih brendova, odjeća, obuća i nakit, beauty proizvodi, kozmetički tretmani, njega kose… Sve je to dio ovog posla, ali testirati klasičan fitness tracker…? Izazov!

Kako svoje slobodno vrijeme volim koristiti što dalje od laptopa, bar hodajući zagrebačkim nasipom ili penjući se na Medvednicu zimi, a kojekakvim kozjim putevima i po drugim brdima i planinama u toplije doba godine, zaključih kako je testiranje jednog ovakvog modela prilika koja se ne odbija i objeručke prihvatih ponudu.
Za upoznati Garmin vívoactive 3 model onako do srži potrebno je više od 14 dana koliko sam ga koristila, no za ljubav na prvi pogled, dovoljno je pogledati ga. Zahvaljujući uistinu pročišćenom dizajnu zbog kojeg vívoactive 3 izgleda kao klasičan sat, možete ga nositi od jutra do mraka, tijekom svih dnevnih aktivnosti, ne samo ciljanog vježbanja.

Savršeno će pristajati svakoj casual, pa i poslovnoj dnevnoj kombinaciji, a usput će vam brojati korake, kalorije, otkucaje srca, razinu stresa… Garmin vívoactive 3 model dolazi u bijeloj i crnoj, a zahvaljujući silikonskim i kožnim narukvicama koje se jednostavno zamijene, možete ga dodatno prilagoditi svom stilu.
Sučelje je uistinu jednostavno za korištenje, a instaliranjem aplikacije Garmin Connect na svoj mobilni uređaj, praćenje svih aktivnosti je i više nego olakšano. Nakon kreiranja profila i unošenja podataka (visina, težina, dob, spol), uređaj će vam ponuditi dnevne i tjedne ciljeve koje sami možete prilagođavati.

Ciljevi obuhvaćaju tjednu intenzivnu aktivnost, dnevni broj koraka, ali i broj katova koji dnevno treba 'ispenjati'. Primjerice, ja sam u startu broj dnevnih koraka s 5000 koliko mi je uređaj ponudio povećala na 10.000, jer je to cilj koji dnevno nastojim dostići.
S druge strane, pravi izazov je bio uspeti se 10 katova koliko mi je uređaj "zadao", pa je bilo dana kada sam se po povratku s večernjeg hodanja nasipom i prehodanih desetak km penjala na deveti kat stepenicama na čuđenje susjeda, a s ciljem da mi svi krugovi koji mjere tjelesnu aktivnost na zaslonu uređaja budu u boji na kraju dana.

I dok sam ga ja koristila isključivo u svojim dnevnim i vikend hodačkim pohodima, ovaj model nudi puno, puno više. Kad kažem više, mislim doslovno. Naime, s više od 15 ugrađenih sportskih aplikacija (poput onih za skijanje, kardio, plivanje, jogu, kružni trening i steper), gotovo da i nema aktivnosti koju ne može pratiti.
Garmin vívoactive 3 model nudi mnoštvo mogućnosti o kojima više možete saznati na Garmin.com/vivo, a ja ću kao još jednu koja me posebno oduševila istaknuti Garmin Pay™ beskontaktno plaćanje zahvaljujući kojemu sad kod kuće možete ostaviti i novčanik. Iako još nije dostupno kod nas, na ovome se radi.

A taman dok postane dostupno, ja provjerim i može li se na taj način kupiti cipele, a ne samo piće nakon vježbanja… Martina, može li se?


Foto: L. Biondić / promo


Ako vam se svidio članak, podijelite ga s drugima!

Komentari (1 komentar)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian