Instant Highlights pramenovi hit u salonu Evelin

Ocjena:

Autor: promo članak

Revolucionarna inovacija koja će prepoloviti vrijeme potrebno za kreiranje najljepših pramenova u kosi.


Instant Highlights nova je usluga koja vam garantira besprijekorne pramenove u kosi i to za samo 45 minuta, s čime se niti jedan drugi način ne može uspoređivati. Mlada ste mama, zaposlena žena ili oboje? Za sve vas kojima je vrijeme uistinu dragocjeno, osmišljena je ova usluga koja je omogućila da osvježite svoj look, čak i kada nemate previše vremena za sjediti na frizerskom stolcu. 

Instant Highlights prvi je ekspresni sustav za posvjetljivanje koji koristi toplinu i omogućuje posvjetljivanje do šest tonova, a sastoji se od Instant Highlights pegle, kreme i aluminijskih folija, pri čemu su sva tri proizvoda dizajnirana kako bi djelovala zajedno. Osim što je brzinska, ova usluga je i pouzdana i sigurna za kosu, a kako bi doista dobro ispala, možete ju isprobati u poznatom zagrebačkom frizerskom salonu Evelin u Novoj Vesi 72, koji je među prvima uvrstio ovu uslugu u svoju ponudu.

Na naše tržište doveo ju je Loreal Professionel, brend poznat po stalnom pomicanju granica i uvođenju inovacija u svijet njege, bojanja i stiliziranja kose. Okupili su ambasadorice Ivu, Anitu i Zitu, kako bi iz prve ruke doživjele, ali i pokazale kako ova usluga zapravo izgleda. Fotografije prije i poslije možda najbolje pokazuju u kojoj je mjeri kosa revitalizirana i osvježena nakon tretmana, a to sve u sat vremena.

Postupak.

Postupak je zapravo vrlo jednostavan. Najprije se pripremaju Instant Highligts folije, po dvije za maksimalno 15 pramenova, dakle ukupno njih 30. Duljina folije prilagođava se duljini kose koja će se tretirati. U međuvremenu, Instant Highlights pegla zagrijava se na optimalnu temperaturu, a Instant Highlights krema obogaćena njegujućim uljima miješa se s razvijačem boje. 

U kosu se postavlja folija i zatim se izrađuju pramenovi, jedan po jedan. Velikodušno se tretiraju kremom, kako bi bili obavijeni bojom sa svih strana. Preko donje folije i pramena ide gornja, preklapa se na rubovima i ostavlja se na kosi maksimalno 10 minuta, nakon čega slijedi peglanje. Peglom se izrađuje pramen po pramen, počevši od onog koji je prvi tretiran bojom. U kontinuiranim pokretima od vrhova prema korijenu, peglom se prolazi po pramenu od 10 do 30 sekundi. Zatim se pramen hladi, a folija se nježno otvara kako bi se provjerila boja. Tretman završava ispiranjem boje.
Instant Highlights
U slučaju Instant Highlights usluge, sve je osmišljeno kako bi dalo brze i optimalne rezultate, pa svaki korak u ovom tretmanu traje kratko i odmah vodi do onog drugog. Prije nego se snađete, na kosi ćete već imati lijepe i efektne pramenove te uvelike uštedjeti na vremenu, koje ćete moći potrošiti baš onako kako vi to želite. 
Oduševljenje Instant Highlights pramenovima ne kriju ni frizerski stilisti, koji na ovaj način također štede vrijeme i mogu svojim klijenticama dati personalizirani tretman u mnogo kraćem roku nego inače. Slaže se s time i Evelin Benković, vlasnica frizerskog salona Evelin u kojem smo imali priliku realizirati ovo snimanje. “Za Instant Highlights kažu da su pramenovi po mjeri… Ali čijoj? Po mjeri nas frizera svakako. Savršena transformacija u kratkom vremenu. Kosa je nakon tretmana u savršenoj kondiciji: neoštećena i sjajna.”

A da slika uistinu i govori tisuću riječi, dokazuju fotografije Ive, Anite i Zite nakon tretmana.


Ako vam se svidio članak, podijelite ga s prijateljima.

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian