Instagram trend: Pletenice

Ocjena:

Autor: Pola Križevac

Instagram je društvena mreža koja postavlja trendove koje svi prate. Ovog ljeta nismo mogli ne primijetiti koliko su se pletenice popularizirale na Instagramu. Gotovo svaka treća djevojka na svom profilu ima bar jednu fotografiju s pletenicama. To su frizure koje su bezvremenske, uvijek su popularne, praktične i originalne.

Možete ih si napraviti same ili vam ih može napraviti mama, sestra ili prijateljica. Jednostavne su, a toliko posebne. To su ujedno i razlozi zašto ih toliko volimo nositi. Kreativne osobe i frizeri pletenjem pletenica mogu pokazati svoju kreativnost na najljepši način. Unatoč raznim vrstama pletenica, trenutno se jedna vrsta posebno istaknula kao najpopularnija na društvenim mrežama, a to je obrnuta (nizozemska) pletenica ispletena u dva reda.

Obrnuta pletenica je obrnuta verzija francuske pletenice. Plete se tako da se tri vanjska pramena prebacuju ispod središnjeg dijela. Za koju god se vrstu pletenica odlučile tijekom ovih ljetnih mjeseci, sigurni smo kako će vam biti dobra promjena nakon punđi i repova te ćete svakako postati i ostati primijećene.


U galeriji pogledajte popularne vrste pletenica!


Foto: INSTAGRAM (angelicablick, fannylyckman, kenzas, bryy, luxury_postz, inspogranade, _bestis4life_ , nyanelebajoa, styleelin)

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian