Inovativni tretmani kapljicama hit su ove jeseni

Ocjena:

Autor: moda.hr

Čudesna moć kapi – inovativni tretman za kožu u ljekarnama

Bore, fine linije i ostale prepoznatljive znakove starenja s godinama je sve teže sakriti. Kako bi koža zadržala blistavost nužno joj je vratiti vitalnost, a za to su ključna tri koraka: aktivna regeneracija stanica, pravilna hidratacija i hranjenje te efikasna zaštita. Starenje kože počinje već nakon 30. godine života i činjenica je da ga ne možemo zaustaviti, ali ga možemo znatno usporiti.

Da biste koži pružili pravilnu njegu, pogotovo za hladnijih i vjetrovitih dana, klasična krema za lice jednostavno više nije dovoljna pa je vrijeme da se opskrbite pouzdanim saveznicima. To su, bez sumnje, dermoaktivne koncentrirane kapi koje predstavljaju funkcionalne tretmane koji koži pružaju kraljevski tretman kakav zaslužuje.
Pitate se jesu li dermoaktivne kapi najbolji odabir za vašu kožu? Ovih pet razloga će vas uvjeriti.

1. Već dugo vremena se borite sa specifičnim problemom kože. Bez obzira radi li se o aknama, znakovima starenja ili nečem trećem, dermoaktivne kapi nježno, ali učinkovito brišu probleme s lica.

2. Rezultati su vidljivi jako brzo. Zahvaljujući visokoj koncentraciji aktivnih sastojaka, u vrlo kratkom roku moći ćete uživati u promjenama. No, zapamtite, njega lica je poput vježbanja - ako želite održati top formu, morate redovito vježbati. Ništa ne traje vječno bez upornosti.

3. Vašoj koži je potrebnije nešto 'jače' od kreme za lice. Činjenica je da je krema za lice ključna u njezi lica. Idealna je za zaštitu od brojnih vanjskih utjecaja, no za sve ostale probleme dermoaktivne kapi s ciljanim aktivnim sastojcima su esencijalan faktor. Ključno je, samo, odabrati one koje sadrže sastojke potrebne baš vašoj koži.

4. Dermoaktivne kapi podižu njegu kože na sasvim novi nivo. Dovoljno je nanijeti nekoliko kapi na lice i pustiti ih da djeluju.

5. Sadrže veću koncentraciju aktivnih sastojaka. Za razliku od različitih krema, seruma, ulja i moisturizera, dermoaktivne kapi obiluju aktivnim sastojcima koji u potpunosti transformiraju kožu u svega nekoliko dana. Zbog velike koncentraciju aktivnih sastojaka potrebno je samo nekoliko kapi za njegu cijelog lica.

Analizirajući različite faze procesa starenja kože, ljekarne su odlučile ponuditi dermoaktivne kapi na bazi hijaluronske kiseline, glikolne kiseline i morskog kolagena; inovativni tretman koji duboko prodire u kožu s ciljem njenog poboljšanja i usporavanja starenja preko tri osnovne funkcije koje su joj potrebne: hrana, zaštita i obnova.
Tretman u koncentriranim kapima na bazi hijaluronske kiseline i biljnih matičnih stanica namijenjen normalnoj, mješovitoj ili dehidriranoj koži predstavlja snažnu dubinsku njegu i hidrataciju kože s produženim djelovanjem 6-8 sati. Potičući procese oporavaka tkiva i prirodnu proizvodnju kolagena koži vraća željenu elastičnost i čvrstoću te vidljivo smanjuje mikro-bore.

Tretman u koncentriranim kapima na bazi glikolne kiseline za problematičnu, mješovitu i zrelu kožu (bez couperose) ima trostruko djelovanje: potiče obnavljanje kože, a time i nestanak bora, uklanja vrlo tamna mjesta na površini što rezultirala poboljšanjem ujednačenosti boje tena, a stimulacijom proizvodnje kolagena i elastina koža postaje kompaktnija i zategnutija.

Kolagen je ključan faktor kada govorimo o elastičnosti kože, a tretman u koncentriranim kapima na bazi morskog kolagena idealan je za kožu kojoj je potrebno zaštitno i umirujuće djelovanje. Jedinstvena tekstura koncentriranih kapi, uz nježnu masažu, kožu obogaćuje jednim od njenih glavnih prirodnih sastojaka. Prodire odmah i stvara zaštitnu barijeru, hidratizira i hrani.

Potražite u svim ljekarnama!

OSVOJITE!

Za naše čitatelje i čitateljice pripremili smo četiri tretmana u koncentriranim kapima na bazi hijaluronske kiseline.

Dobitnice su: Tatjana Katalinić (Rijeka), Dijana Simac Materic (Split), Dubravka Martinović (Zagreb) i Valentina Čeliković (Zagreb). Koncentrirane kapi na bazi hijaluronske kiseline uskoro stižu na njihove kućne adrese.


Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!


Komentari (4 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian