Ideja za ležerne mladenke!

Ocjena:

Autor: PR članak

"Wedding Style Project" mogao bi biti ono što trebate

Želite li nov i dugačiji styling za vjenčanje ili jednostavno težite neformalnijem i ugodnijem druženju taj dan, onda je novi projekt koje su pokrenule četiri fantastične žene kao stvoren za vas. Iako zvuči ozbiljno, "Wedding style project" je odličan i jako jednostavan koncept namijenjen mladenkama, kumama, djeverušama... Želite li uživati u svom danu, zabavljati  se i biti opušteni, ovaj vam projekt nudi nekonvencionalni styling, make-up i frizuru.
Brend "MyHappySkirt" nudi unikatne, neponovljive suknje u tri linije - poslovnoj, romantičnoj i ekstra, a idealne su za ležerna, neformalna vjenčanja za mlade ili djeveruše. Romana Poropat, vlasnica Make-up & beauty centra će prateći najnovije svjetske trendove, ali uvijek uz osoban i individualan pristup, od vašeg lica istaknuti ono najbolje i dati mu poseban sjaj.
Šareni i kreativni dodatci inspirirani prirodom i izrađeni od različitih vrsta sjemenki i drva te drvenih bojica nakita "Mamoofka" Sandre Polić Živković dan će učiniti još vedrijim i zaigranijim, dok će se Ina Kovač i njezin tim u "Sensa Organic Studiju" pobrinuti za vašu kosu njegujući ju organskim proizvodima koji nisu testirani na životinjama.


Za više informacija posjetite Facebook stranicu MyHappySkirt!

Fotograf: Branimir Rogoznjan
Modeli: Lorena Basara Zupčić i Renata Barković OreškovićAko vam se svidio članak, podijelite ga s prijateljima!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne