Idealne kombinacije za vikende na moru

Ocjena:

Autor: L.B.

Iako sredina svibnja još uvijek ne znači kupanje i izležavanje na plaži, vikend na moru rijetko tko bi odbio. Uživati u toplim zrakama sunca, šumu valova i mirisu borova možemo već sada, a za savršeno stylish vikend potrebno je tek odabrati reprezentativnu odjevnu kombinaciju. Tu u priču ulazi španjolski brend Mango koji je u novom lookbooku predložio idealne odjevne kombinacije za nju i njega i za idealni vikend na moru.

Iz Manga muškarcima predlažu lanena odijela, hlače i sakoe, košulje od prirodnih materijala, pamučne T-shirtove, keperice, traperice, jakne od brušene kože i ugodne polo majice. Žene će ovo ljeto provesti u haljinama - dugim, kratkim, midi... Osim njih vrlo su popularne 'culottes' hlače, te udobni šorcevi u kombinaciji s končanim topovima.

Boje koje prevladavaju u kolekciji jesu tople, zemljane, a nezaobilazna je i ovog ljeta - bijela. Iako je Mangov lookbook smješten na obalu mora, ovi casual, no opet dovoljno elegantni komadi, odlično će funkcionitari i na gradskim ulicama.

Uvjerite se u to tako da zavirite u našu galeriju klikom na fotografiju u nastavku!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian