IT komad? Duga cvjetna haljina!

Ocjena:

Autor: moda.hr

Anja Stehlik predstavila cruise kolekciju za ljeto 2017.

Pulska Instagram blogerica Maja Milocanovich ovosezonsko je zaštitno lice nove kampanje brenda Stehlik za cruise kolekciju u kojoj dizajnerica Anja Stehlik još jednom nastavlja svoju stilsku priču u kojoj inzistira na suvremenom, ženstvenom i chic izričaju.

Svakim modelom iz cruise kolekcije dizajnerica slavi ljeto, a ima li atraktivnijih detalja za ljeto od volana i plisea kojima kolekcija obiluje. Ženstvenost, a opet takvu nosivost modeli iz nove kolekcije zahvaljuju opuštenim, ponekad oversized, no uvijek chic krojevima.
Kolekcija je izrađena od finog pamuka, printane svile i čipke u boji što ju čini iznimno ugodnom za nošenje u vrućim ljetnim danima. IT komadi kolekcije su duge cvjetne haljne s volanima oko ramena i prorezom koje jednako uspješno funkcioniraju u dnevnim kao i u večernjim prilikama.

Mini modeli s cvjetovima bit će najbolji izbor za opuštene ljetne večeri, dok su čipkani modeli u žutoj i roza nijansi nezamjenjivi u svečanijim prilikama. Na ljetnom odmoru svi teže upečatljivom izgledu uz što manje truda, a ovom kolekcijom upravo je to postignuto.


Čitavu kampanju pogledajte u nastavku!

Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian