I.G.O.R zima: slojevita, voluminozna, topla i u boji

Ocjena:

Autor: Lucija Biondić

foto galerija
Prva fashion želja 2018. godine jest postati dio Igorovog svemira

Igor Dobranić ponovno je oduševio kolekcijom za zimu 2018. koja je u njegovom svemiru slojevita, voluminozna, topla i u boji. Dobro ste pročitali, u aktualnoj kolekciji etabliranog hrvatskog dizajnera nisu topli samo materijali, fine vune i pamuci, već i boje koje su pomalo nenadano zadominirale novom kolekcijom.

Naučeni na Dobranićevu monokromatsku estetiku boja senfa, narančasta i ružičasta neočekivano su, vrlo dobrodošlo iznenađenje ove kolekcije.
Majstor kroja tako je ostao vjeran svom prepoznatljivom dizajnerskom potpisu koje njegove klijentice doslovno obožavaju, a kada gledate fotografije aktualnog lookbooka poželite trenutno uroniti u tople slojeve koje će svaku zimu učiniti stilski zanimljivom.

S novom kolekcijom odjeće, Igor Dobranić svojim je klijenticama ponudio i kolekciju nakita za koju su prema prema njegovoj ideji izrađeni kalupi i komponente u talijanskoj tvornici u kojoj se izrađuje i nakit svjetski poznatih talijanskih brendova kao što su Prada i Marni.
Klikom na fotografiju pogledajte dio aktualne kolekcije nakit I.G.O.R.!

Baš kao i u aktualnoj kolekciji odjeće, i kolekcija nakita sadrži komade u najatraktivnijim bojama sezone - crvenoj, ružičastoj i narančastoj, dok je naglasak ipak na monokromatskim i upečaljivim komadima ogrlica, narukvica i broševa.


Prva fashion želja 2018. godine jest postati dio Dobranićeva svemira. Kako? Pogledajte u galeriji iznad članka, ali i u image fotografijama u nastavku!
Prodajna mjesta: Modni Kutak Karlovac, Think Pink Split, Modni Kantun Dubrovnik, Amelie Zagreb, Vila shop Zagreb, Blau Line Zagreb, Boni Varaždin, Absolut Čakovec, Mari Cro design Rijeka, BuRa DesignStore Rijeka


Foto: promo


Ako vam se svidio članak, podijelite ga s drugima!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian