I najmanji zaslužuju čisti luksuz...

Ocjena:

Autor: moda.hr

Otvoren Magic Baby Premium Store

U Zadru je otvoren prvi Magic Baby Premium Store, luksuzni dućan dječje opreme koji se, osim ponude najpoznatijih svjetskih ekluzivnih brendova, odlikuje i posebno osmišljenim interijerom. Kuma dućana poznata je voditeljica i glumica Doris Pinčić Rogoznica, koja je nedavno rodila svoje drugo dijete, kćer Gitu.

U društvu poznatih Zadranki, pjevačice Ivane Radovniković i modne dizajnerice Klare Ivanović, Doris je razgledala pomno uređen interijer novog Magic Baby dućana te se oduševila ponudom najpoznatijih svjetskih ekskluzivnih brandova.
Magic Baby najveći je hrvatski lanac dječje opreme, a njihove trgovine odlikuje ekskluzivno uređenje sa specifičnim interijerom koji stvara ugodan ambijent sa širokom ponudom dječje opreme i igračaka te svih ostalih proizvoda za bebe i malu djecu starosti do 5 godina. U svojoj ponudi ima sve potrebno za početak jedne mlade obitelji, a vole ih i bake, djedovi, tete, prijatelji.

Ponuda uključuje top modele brendova Stokke, Bugaboo, Mima, MacLaren, Neonato i Cosatto. Osim ekskluzivne ponude Magic Baby Premium Store u Zadru odlikuje i pomno osmišljen interijer koji potpisuje cijenjena arhitektica Koraljka Demel Zadro. Novi, prepoznatljivi koncept za uređenje trgovina Magic Baby Premium ima prilagodljiv sustav elemenata uređenja, pa je iskustvo kupovanja u Magic Baby Premium je drugačije.
Roditelji, bake i djedovi imaju mogućnost sjesti za stol i dogovoriti detalje ili mogu za taj isti okrugli bijeli stol smjestiti djecu da crtaju, dok oni u miru razgledaju ponudu. Magic Baby Premium Store dugo je planirani projekt, jer kroz iskustvo slijedi i pažljivo osluškuje savjete roditelja čije se želje razlikuju prema brandovima koji odgovaraju njihovom načinu života.

Danas mame traže najbolje za svoju bebu i žele posebno osmišljen stil i dizajn koji smo željeli objediniti na jednom mjestu. U Magic Baby Premium storeu, moguće je izabrati proizvod po želji i naručiti direktno iz tvornice.


Foto: promo


Ako vam se svidio članak, podijelite ga s prijateljima!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian