I božica Afrodita nosi Fashion Disorder

Ocjena:

Autor: L. Biondić

Nova kampanja modnog brenda Fashion Disorder ima posve neočekivano zaštitno lice - božicu Afroditu! Nju je za potrebe snimanja utjelovila Iva Đelagić s kojom dizajnerica modnog brenda Fashion Disorder, Manuela Lovrenčić, rado surađuje.

Nova kampanja modnog brenda Fashion Disorder donosi najbolje komade iz vrlo hvaljene aktualne kolekcije prikazane na ovosezonskom Cro A Porteru, ali i bazne casual kolekcije iz linije Olymp koja je miks "chic ready-to-wear" odjevnih predmeta s detaljima iz sportske odjeće.
Naglasak novih kolekcija je na multifunkcionalnosti odjevnih predmeta, pa se oni vrlo lako kombiniraju u svim prigodama, a među njima se osobito ističu ove sezone vrlo popularne bomber jakne i atraktivne dukse.

Efektan miks kvalitetnih tkanina - balon svile, viskoze, pamučnih popelina i nježnih muslina, idealan je spoj koji povezuje sportsku klasiku sa ženstvenim elementima, te čini kolekciju izuzetno privlačnom.
Upravo taj spoj sportske elegancije i ženstvenih linija rezultirao je modernom Afroditom, hrabrom i odvažnom koja može svladati sve barijere i sama pokoriti svijet dok je istovremeno ljupko ženstvena i nježna.

Od ove sezone brend Fashion Disorder svoju je ponudu obogatio modnim dodatcima: već prepoznatljivim COLOURS torbama i ruksacima, te potpuno novim proizvodom, šarenim i upečatljivim FESTIVALs sandalama i balerinkama, kao stvorenima za nadolazeće ljeto.
Kampanja "OLYMP" snimljena je u prekrasnoj Slavoniji, a za nju su zaslužni kreativci iz kompletno osječkog tima. Fotografiju potpisuju Tin Hudolin i Samir Kurtagić, za make up je zaslužna osječka vizažistica Ivana Šabanović, a za frizuru se pobrinuo tim frizerskog salon Mirror.

Kako bi Iva Đelagić što bolje utjelovila suvremenu božicu Afroditu pomogli su i rekviziti osječkog HNK, a rezultat je zaista izvrstan. Od toga da i vi postati moderna 'Mighty Aphrodite', dijeli vas samo jedan klik mišem. Na link Fashion Disoreder Atelier!
Model: Iva Đelagić
Fotografija: Tin Hudolin i Samir Kurtagić
Make up: Ivana Šabanović
Hair: Frizeski salon Mirror / Osijek
Rekviziti: HNK Osijek 


Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian