I Nives i Doris furaju ELFS

Ocjena:

Autor: T.P.

Uz to što obje uspješno žongliraju majčinskim i poslovnim obavezama, Nives Ivanišević i Doris Pinčić Rogoznica imaju još nešto zajedničko! I jedna i druga obožavaju Elfse!
Pod stručnim okom hvaljenog street style fotografa Gorana Čižmešije poznate voditeljice uskočile su u magičnu zimsku kolekciju poznatog dvojca Elfs i snimivši neodoljivi editorijal mnogima dodatno razvedrile ove zimske dane!
S obzirom na to da obje žive svoje najsretnije dane, na snimanju definitivno nije nedostajalo smijeha i dobre zabave! Uvjerio se u to i Aleksandar Šekuljica koji uz Ivana Tandarića stoji iza brenda ELFS!
"Ponosni smo što već dugi niz godina surađujemo s Doris i Nives jer naš odnos je već prerastao u prijateljski! Uvijek se rado družimo i uživamo gledajući ih kako nose naše kreacije! Mislimo da njih dvije na najbolji mogući način prezentiraju snagu ELFS-a jer su prije svega izrazito talentirane i uspješne u onome što rade, a uz to su vrlo opuštene dame i ne ustručavaju se poigrati s modom! To je za nas najveća nagrada jer kada vidimo njihovu radost i gušt s kojim nose sve naše komade, znamo da idemo u dobrom smjeru!" - navodi Šekuljica.
Poput pravih urbanih princeza, Nives i Doris su iskombinirale ove neodoljive komade, za kojima, ako se pita brojne hrvatske trendseterice već dugo vlada prava pomama. A kako i ne bi kada u posljednjoj kolekciji ELFS-a doista svatko može pronaći nešto za sebe jer ovi su modni komadi prije svega itekako nosivi.
Ruku na srce, tko kaže da sportske čarape ne idu s elegantnom haljinom? Pogledajte samo Nives i Doris! Jedinstveni i uvijek korak ispred, Aleksandar i Ivan zahvaljujući ovima kako se popularno kaže - ženama, majkama, kraljicama - podsjetili su nas na ono što odavno znamo: S Elfsima doista nikad nema zime!
Kolekcija  je dostupna  u ELFS dućanima u Zagrebu, Splitu i Rijeci kao i na web shopu www.elfs.hr

Više modela i detalja iz nove kolekcije pogledajte KLIK-om na galeriju u nastavku.


Podijelite članak s prijateljima i podržite hrvatski modni dizajn.


Komentari (4 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian