Hogl proljeće 2019 veliki (2)

I Andrea Andrassy zaigrala hrvatsku verziju Monopolya

Ocjena:

Autor: moda.hr

Hrvatska dobila svoje izdanje popularne igre

Najprodavaniju društvenu igru na svijetu, MONOPOLY, do danas je diljem svijeta odigralo više od milijarde ljudi, a u posljednjih 17 godina tvrtka Winning Moves UK proizvodi i regionalna izdanja ove popularne društvene igre. Popisu od 111 država koje imaju svoje izdanje Monopoly igre ovog se srpnja pridružila i Hrvatska.
Predivne Plitvice, čarobni Dubrovnik, posebni Rovinj, karakterna Rijeka, sunčani Hvar, barokni Varaždin, rimska Marsonija (Slavonski Brod) i mnogi drugi hrvatski gradovi i znamenitosti pronašli su svoje mjesto na Monopoly ploči. Svako mjesto i sve znamenitosti koje su se našle na ploči igre odabir su hrvatskih građana koji su u 30ak dana ostavili više od 5000 prijedloga. Među prvima je igru Monopoly Hrvatska zaigrala poznata kolumnistica i voditeljica Andrea Andrassy u društvu Mr. Monopolyja.
"Monopoly Hrvatska izgleda odlično. Zbilja genijalno. Kao klinka sam obožavala igrati Monopoly i pobjeđivati brata. Morala sam pobijediti, kad si klinac to je najvažnije. Šteta što Monopoly nema više polja da sve naše ljepote budu na njemu, ali odabrane su lokacije koje će svugdje u svijetu na divan način predstaviti našu zemlju i, uvjerena sam, privući one koji nas još možda nisu posjetili da kupe kartu, spakiraju kofere, djecu, pse, sve što trebaju i upoznaju ljepote Lijepe naše uživo. Baš sam ponosna koliko lijepu zemlju imamo", zaključila je Andrea.


Foto: promo


Ako vam se svidio članak, podijelite ga s prijateljima!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Hogl proljeće 2019 (7)
lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian