Hrvatski dizajn je najbolji modni izbor

Ocjena:

Autor: Lucija Biondić

Kada smo prije punih osam sezona entuzijastično napravili prvi Lookbook hrvatskih modnih dizajnera, u vrijeme kada su rijetki mediji uopće imali ikakav prostor za hrvatski modni dizajn (o snimanju editorijala da ne govorimo!) nisam se usudila ni pomisliti kako će svake sezone broj onih koje predstavljamo u njemu rasti.

Želja je bila ponuditi medijski prostor onima kojima je bez velikih oglašivačkih budžeta gotovo nemoguće doći do krajnjeg kupca - vas, naših čitatelja, iskreno vjerujući kako i vi, baš poput nas, smatrate hrvatski modni dizajn kvalitetnim, aktualnim i zanimljivim. I nismo se prevarili.

Svake sezone sve je veći broj dizajnera pokazivao interes za ovaj jedinstveni projekt na hrvatskom tržištu, a u sezoni za ljeto 2014. još smo jednom oborili svoj vlastiti rekord okupivši čak 26 dizajnerskih imena u novom Lookbooku hrvatskih modnih dizajnera. Iako djeluju moćno, same brojke malo bi značile bez onoga što stoji iza njih - međusobnog povjerenja i vjere u najbolji mogući rezultat za sve.

Rekli bi Amerikanci 'win-win-win' situacija (u koju je u stvarnom životu ponekad zaista teško vjerovati). Danas ću si dopustiti tu malu privilegiju koju imam kao urednica ovoga portala zahvaliti svima vama dragim čitateljicama (i čitateljima!) koji nas pratite i vjerujete u naš odabir onih koje vam preporučujemo.

Zahvalit ću se i svim onim dizajnerima koji naš portal prepoznaju kao pravo mjesto za svoju promociju, onima koji to čine već sezonama (neki od njih od prve sezone i bez iznimke!) jednako kao i onima koji su nam ove sezone po prvi puta poklonili svoje povjerenje.

Na kraju ću se zahvaliti i čitavoj ekipi koja je sudjelovala u realizaciji ovog Lookbooka. Svi oni koji su ikada bili angažirani na snimanju znaju koliko je ogroman organizacijski i produkcijski trud potreban za realizirati 26 lookova. No koliko god se činilo teškim i na granici izdržljivosti, sve to prođe kada pred sobom ugledate rezultate.

Ja ih gledam već nekoliko dana i ne mogu prestati... Sada i vama pružamo priliku da uživate u divnim kombinacijama:


Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian