Hrvatski brend na poznatoj britanskoj platformi

Ocjena:

Autor: L.B.

Olya Sookie na Fashion Finestu u Londonu

U organizaciji platforme Fashion Finest, hrvatski brend Olya Sookie predstavio se u Londonu za vrijeme trajanja London Fashion Weeka. Treća kolekcija dizajnerice Olje Luetić nazvana Nephilim 3.0. tako je predstavljena britanskoj prijestolnici, a osim što je kolekcija izazvala veliko zanimanje javnosti, interes medija su pobudili i modeli koji su reviju nosili, točnije Gillian McKeith.

58-godišnja Gillian kročila je istom pistom kao i njezina 17-godišnja kćer Afton, a osim što je 'van standarda' modnih pista kada govorimo o godinama i manekenskim mjerama, Gillian živi s vrlo ozbiljnom skoliozom koja ju nije zaustavila da ponosno prošeta pistom. Baš kao ni dizajnericu da napravi kreaciju upravo za nju.
Defile Olya Sookie revije u sklopu londonske platforme Fashion Finest

"Željela sam pokazati kako moje kreacije nisu dizajnirane za samo jedan tip žene nego za sve koje će ih ponosno i samopuzdano nositi, a Gillian mi je u tome pomogla. Reakcije na reviju nisu izostajale, popratili su ju britanski mediji, a danima poslije stižu isključivo pozitivne reakcije i komentari putem društvenih mreža. Sretna sam što mi je suradnja s Gillian i Afton pomogla da unesem prijeko potrebne različitosti na modnu pistu"
, izjavila je dizajnerica.

Nakon predstavljanja u Londonu, Olya najavljuje i prvu samostalnu reviju krajem svibnja u rodnoj Makarskoj. Iako ne otkriva detalje, postoje naznake da bi se baš na ovoj reviji mogla pojaviti i prva Olya Sookie kolekcija za muškarce zbog neprestanih upita na tu temu. Za više novosti  posjetite njenu stranicu  www.oljaluetic.com u čijem sklopu možete naći i njen novootvoreni webshop, te putem društvenih mreža Facebook i Instagram.


U nastavku pogledajte dio kolekcije Nephilim 3.0!

Foto: promo / Joanna Mitroi Photography / Chris Taylor


Ako vam se svidio članak, podijelite ga s drugima!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian