Hippy Garden na ulicama Pariza

Ocjena:

Autor: L.B.

Kampanja za novu limitiranu capsule kolekciju poznatog brenda Hippy Garden stiže iz Grada svjetlosti

Nakon odlične zimske kolekcije brend Hippy Garden za prijelazno razdoblje predstavlja capsule kolekciju "Chronicles" kojom dominiraju geometrijski motivi u kontrastnim tonovima zahvaljujući kojima ćete biti jednako upečatljivi u dnevnim kombinacijama, kao i u onim večernjim. Inspiraciju za novu kolekciju dizajnerica brenda Hippy Garden Đurđica Vorkapić crpila je iz retro grafičkih oblika šezdesetih godina, dok je monotoniju tamnih tonova razbila nizom romantičnih silueta.
Kombinacije svilenih i viskoznih materijala dugih večernjih haljina i kratkih plisiranih haljinica u toplim nijansama popularne millennial pink do masivnih kaputa i bomber jakni u varijacijama autorskog printa i boja jasno zadovoljavaju potrebe tržište i, najbitnije, postaje oglednom kolekcijom koja nema roka trajanja. Prema prepoznatljivom potpisu brenda, i ova kolekcija odlično ujedinjuje ženstvenost i pronicljivost novog vremena.
Pariške kronike kolekcije u koju ćete se zaljubiti na prvu snimljene su pod kreativnim vodstvom fotografa Šime Eškinje, ulogu zaštinog lica imala je Jelena Pejković, a za njen look zaslužni su Dario Šuta i Anne Charlotte. Osim fotografija, snimljen je i dinamičan video kroz razna kultna mjesta grada, a snimio ga je i uredio pariški studio Goncourt s asistenticom Duškom Durie. Kolekcija je od danas dostupna u Masarykovoj 5 (Zagreb), dok će svi pobornici online kupnje istu moći kupiti uskoro na novoj online platformi Hippy Gardena.

Ako vam se svidio članak, podijelite ga s drugima!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian