Centralni_Lookbook nakit proljeće 2018.

Hero4Heroes na putu za New York

Ocjena:

Autor: moda.hr

Start spreading the news…

Marijani Hero ovo je ljeto i više nego radno. Modna dizajnerica koja stvara iza brenda Hero4Heroes priprema kolekciju kojem će se najesen predstaviti u New Yorku u sklopu Oxford Fashion Studija. Oxford Fashion Studio je platforma koja od 2009. godine globalnoj publici predstavlja neovisne dizajnere iz cijelog svijeta u velikim modnom metropolama tijekom održavanja njujorškog, londonskog i pariškog tjedna mode.

U posljednjih osam godina Oxford Fashion Studio upriličio je 95 revija na kojima se predstavilo 525 dizajnera iz 61 zemlje svijeta, a među gostima su se našla i najuglednija imena modne industrije počevši od Anne Wintour (urednica Vogue US), preko Dolly Jones (urednica Vogue.com) i Caroline Rush (CEO, British Fashion Council) do Claire Wilcox (Fashion & Textiles, Victoria & Albert Museum).
Revije su pratili predstavnici brendova kao što su Harvey Nichols HK, Michael Kors, Macy's, Nineteenth Amendment, Saks Fifth Avenue, River Island, ali i medija poput Marie Claire, Huffington Post, Vogue, Elle, Harper's Bazaar...

"Svaka revija okuplja 8 do 10 odabranih dizajnera, a sudjelovanje je moguće samo s pozivnicom. Upravo je takva pozivnica stigla ovih dana i na našu adresu", objašnjava Marijana čije vesele kreacije pršte bojama i pomno izrađenim detaljima, a čiju namjerno nedovršenu priču svojom osobnošću i stavom završavaju žene koje ih nose.

Kako je selekcijski tim Oxford Fashion Studija uvijek u potrazi za originalnim konceptima za koje je siguran ne samo da će uspjeti izazvati zanimanje medija i modnih znalaca, već i da će s lakoćom osvojiti širu publiku, ne čudi da su prepoznali brend Hero4Heroes, sasvim sigurno jedan od najoriginalnijih na hrvatskom tržištu.


U nastavku pogledajte kolekciju Hero4Heroes za ljeto 2017.!

Fotografija: Ingrid Sink
Model: Julija. G / Tijara Model Management
Make up: Katarina Babić
Hair: Valentina Muzlija


Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Etna Maar_proljeće 2018.

kolumne