H&M Studio SS 2018 predstavljena u privatnom stan…

Ocjena:

Autor: L.B.

Sinoć je predstavljena H&M STUDIO SS 2018 kolekcija koja sutra stiže u trgovine

H&M STUDIO SS 2018 kolekcija sinoć je predstavljena u privatnom stanu u centru grada modnim urednicima, novinarima i stilistima koji su nakon nje uživali u ekskluzivnoj večeri chefa Priske Thuring i pastry chefa Roberta Bašića. Nova H&M Studio proljeće/ljeto 2018. kolekcija vodi nas na putovanje kroz Japan, od urbanog i dinamičnog Tokija, do brežuljaka i veličanstvenog Kyota. Sva ta kontrasna okruženja razvila su u dizajnerskom timu afinitet prema minimalističkom japanskom dizajnu, mirnoj gracioznosti i čistim bojama.
H&M STUDIO SS 18

"Osim suptilnih kimono rukava i detalja na vezanje, također smo željeli inkorporirati estetiku odjeće za rad kako bi naglasili kroj i suvremenost. Naš doživljaj Japana je ono što je svakako ostavilo traga u dizajniranju. Metalni gumbi i pričvršćivanje suptilno aludiraju na urbanu metropolu, dok sirovi rubovi i ručno zalijepljene prugaste tkanine izazivaju prirodniju stranu zemlje", izjavila je Angelica Grimborg, koncept dizajner H&M Studio.
H&M STUDIO SS 18

Prepoznatljiv print za sezonu izravno je inspiriran japanskim znakovnim pismom. Sažimajući ove znakove rezultat je grafički, ali istovremeno i poetičan. Paleta boja koja prevladava ide od svijetlo crvene, plave, žute i zelene, a sve one sastavni su dio igre Ludo. Postoji nešto tako svježe i moderno u kombinaciji čistih primarnih boja s bijelom ili crnom.
Stilistice Ivana Pavić i Ana Nikačević

Uz ove inspiracije, H & M Studio proljeće/ljeto 2018 kolekcija je odvažnog printa i boja, uz opušteni šik i svjež minimalizam. Kolekcijom prevladavaju čiste linije, ali se nadasve odjeća autentičnost. Ovo putovanje kroz Japan poziva na uživanje. Kolekcija H&M Studio SS 2018. bit će dostupna u odabranim H&M trgovinama širom svijeta, kao i na web stranici hm.com, od 1. ožujka u Zagrebu u Centru Cvjetni.
H&M STUDIO SS 18

Svaka prezentacija nove H&M kolekcije uvijek je jedan od najiščekivanijih događaja. Izuzetak nije bila ni nova H&M Studio proljeće/ljeto 2018. kolekcija koja je predstavljena na intimnoj večeri, u privatnom stanu, u samom centru grada u krugu modnih urednika, novinara i stilista.
H&M STUDIO SS 18

Fuzija mode i gastronomije oduševila je sve prisutne koji su uživali u gastronomskim delicijama chefa Priske Thurning i pastry chefa Roberta Bašića, dok je za dekoraciju stola bio zadužen akademski slikar i cvjećar  Saša Šekoranja. Ovakav originalan i jedinstven koncept još jednom je pokazao kako su H&M druženja uvijek ona o kojima se dan poslije najviše s oduševljenjem priča.
H&M STUDIO SS 18
H&M STUDIO SS 18 VEČERA
Sirove marinirane jakobove kapice, topli dashi, poriluk i daikon
Marko Banjavčić / Story
Pačja prsa yakitori, mladi luk, pak choi
Iva Kordić / Diva
Bijeli maccha prah mousse, yuzu granita, kumqvat u sirupu


Foto: John PavlishAko vam se svidio članak, podijelite ga s drugima!


Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian