HUSH HUSH market održat će se po prvi put

Ocjena:

Autor: moda.hr

Ljubitelji dizajna i umjetnosti ovoga Božića ne bi trebali zaobići HUSH HUSH market

Prvi HUSH HUSH market koncipiran je kao izložbeno-prodajni sajam na kojem će se predstaviti petnaestak izlagača - od modnih dizajnera, dizajnera nakita i dječje odjeće do proizvođača prirodne kozmetike ili proizvoda za dom. Market će svoja vrata prvi put otvoriti 21. prosinca u dvorani u Ilici 15/1, na 1. katu a trajat će tri dana.

Zaljubljenici u modu i dizajn na njemu će moći upoznati naše ponajbolje dizajnere i umjetnike, ponoviti se odjećom ili modnim dodatkom, naći unikatni božićni poklon i na kraju to sve zaliti odličnim craft pivom. Organizatorice HUSH HUSH marketa su Petra Lasić i Zdravka Radić koje je spojila ljubav prema dizajnu, ali i nedostatak kreativnih sajmova na kojima bi se predstavile domaćoj javnosti.

Izlagači prvog HUSH HUSH marketa su Di dizajn, Đurđa Prettyface, Eli's Fantasy, GoRetro, Krakle keramika, Kruno Jendrijev design, Lolina kućna manufaktura, Lollipop, LP design, Mala arta, Mustra, Najfiniji sapun, itd., OvoNijeNakit, SkinMachine, Tanja dela nešto, Visibaba pivo i Zizou.
DI dizajn


Ako vam se svidio članak, podijelite ga s drugima!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian