HIT proljeća 2018.: Pastelni make-up

Ocjena:

Autor: L.B.

Make-up lookovi koje ćete obožavati

Pastelne nijanse i ovog su proljeća, baš kao i prošlog, posebno IN i predstavljaju ne samo jedan od najvećih modnih trendova za ovu sezonu, nego donose i predivno pastelno proljeće u makeup look-ove. Moderne pastelne nijanse Avonovih hit makeup proizvoda razlog su zašto ćete se ovog proljeća još više zaljubiti u boje.
Avon True lakovi za nokte
Avon True lakovi za nokte
Prvi poljupci sunca u Avon True brončanim perlama za lice pružaju koži trenutno osunčan izgled, savršen za proljeće. Pastelne nijanse Avon True lakova za nokte s 12 dana postojane boje i s posebnim dizajnom proljetnog cvijeća na bočicama donose raspon 5 nijansi: od nježno zelene Endless Sky i narančaste Tranquility, preko roza i ljubičastih tonova Blossoming Utopia, Enchantment i Purple Oasis.
Avon True Quad palete sjenila za oči
Avon True Quad palete sjenila za oči
Klasičan makeup lica savršeno ćete upotpuniti s 3 nove proljetne pastelne nijanse Avon True Hidrokolor ruža za usne u limitiranom izdanju Rose Enchantement, Floral Fantasy i Sumptuous Nectar i paletom sjenila za oči Avon True Quad koje donose četiri profesionalno usklađene nijanse u sada novim pastelnim bojama Tranquility, Floral Fantasy i Earthy Eden.
Avon True Hidrokolor ruževi za usne
Avon True Hidrokolor ruževi za usne
Već dugo omiljena maskara Avonovih korisnica Avon True SuperShock maskara dolazi u posebnom proljetnom limitiranom izdanju s cvjetićima i ptičicama na ambalaži te savršeno upotpunjuje priču o pastelnom proljeću u Avonu: dodir pastelnih boja na vašem će licu ova maskara intenzivne crne boje samo još bolje naglasiti.
Avon True perle za lice
Avon True perle za lice
Upotpunite svoj look modernim Avon pastelnim nijansama, ovo proljeće uživajte u bojama.


Foto: promo


Ako vam se svidio članak, podijelite ga s prijateljima!


Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian