Mephisto proljeće 2018._centralni

HIT jeseni: Glatke i sjajne crvene čizme!

Ocjena:

Autor: L. Biondić

foto galerija
Moćna crvena apsolutni je must za jesen 2017.

Jesen ne mora biti tmurna. I neće biti ako nabavite must komad sezone - crvene čizme! Birajte modele do ili iznad koljena od sjajne glatke kože i nitko neće ostati imun na fantastičnu nijansu crvene. Čizme visokih potpetica kombinirajte uz kratke suknje i haljine za ultimativni seksi look!

Sve nijanse crvene su i više nego dobrodošle. Želite li privući pažnju birajte smjelu vatrenocrvenu nijansu poput onih s potpisom Stuarta Weitzmana ili Aquazurra, a ukoliko se definirate kao klasičarka, sigurni smo kako ćete pamet izgubiti za onima s potpisom Jimmy Choo. Sve ih, naravno, možete pronaći u našoj galeriji iznad članka.
Model Minerva brenda Jimmy Choo ove će jeseni biti predmet obožavanja mnogih trendsetterica!

Moćnu nijansu crvene prepoznali su i u svoje kolekcije uvrstili 'high street' brendovi kao što su Mango i Zara koji nude atraktivne modele do 600-tinjak kuna. Cijene modela brendova Stuart Weitzman, Jimmy Choo, Christian Louboutin i Francesco Russo kreću se, pak, od 4 do 12 tisuća kuna. Za svakoga ponešto.


U galeriji iznad članka za vas smo izdvojili 12 neodoljivih crvenih modela, a u nastavku vam donosimo i Instagram inspiraciju!
@passion4fashion919
@diamondsinblonde
@zoepastelle
@frntr0w
@jeanshafiroff
@llubets
U galeriji pogledajte odabrane modele crvenih čizama s cijenama!


Foto: Instagram, promo


Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Friday Fashion Pop Up Store_1
Virtualni izlog Elysian

kolumne