HI-TECH u novoj kolekciji LINK by Ogi Antunac

Ocjena:

Autor: moda.hr

Kolekcija SPRING SUMMER 19 spremna je za predstavljanje na europskom, američkom i kanadskom tržištu

Odavno poznata kreativnost, odvažnost i hrabrost dizajnerice Ogi Antunac ne zaostaje ni ove sezone. Nova kolekcija SPRING SUMMER 19 donosi bezvremenske komade koje će svaka moderna i suvremena žena imati u svome ormaru. Asimetrični krojevi isprepleteni zanimljivim tkaninama koje jednostavno ne mogu proći nezapaženo, oduševit će mnoge žene hrabrijeg modnog izričaja.
Kolekcija SPRING SUMMER 19 je gotova i spremna za predstavljanje na europskom, američkom i kanadskom tržištu. Leit motiv kolekcije su veoma posebne tkanine, koje predstavljaju najveću inovaciju u svijetu tekstila uopće, a u ovoj neobičnoj kolekciji naglasak je na modernim hi-tech tkaninama.
Uz nepogrešivu crnu i bijelu boju, u kolekciji se pojavljuje i srebrna, koja savršeno zaokružuje ovu cijelu, svakako, nesvakidašnju modnu priču. Boje su objedinjene u svim nijansama, sve od prozirnog do punog i od mat do sjajnog. Kolekcija SUMMER SPRING 19 namijenjena je modernoj ženi i savršeno je nosiva od jutra do večeri u svim prigodama, radilo se o nekom poslovnom sastanku, ljetnoj zabavi ili običnoj šetnji gradom.
Uz haljinu koja oblači ženu u svim prilikama, pojavljuje se i kombinezon koji  je "it" komad ove kolekcije i svakako je must have sljedeće sezone. Osobno, omiljeni komad dizajnerice, trenutno je popularna "spitka" koja je zaista poput kameleona, jer se može nositi na sportski, ali i na potpuno elegantan i fancy način.


Fotografkinja: Maja KljajićModel: Lea Zeba (Talia Model)
Styling: Petar Trbović
Make up: Mirta Pejić
Kosa: Anamarija Knezović za GT salon


Ako vam se svidio članak, podijelite ga s prijateljima!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne