Grubić Design stigao u Split

Ocjena:

Autor: L.B.

Omiljeni hrvatski brand nakita Grubić Design za 30. godišnjicu rada otvorili i svoju splitsku adresu dizajna

Splitske ljubiteljice mode napokon su došle na svoje, jer je Grubić design otvoren u srcu Splita. Poznati zagrebački dizajnerski dvojac, otac i sin, Mladen i Petar Grubić, koji su ove godine proslavili 30. rođendan svog dizajnerskog studija otvorili su svoju novu galeriju dizajnerskog nakita, i to u srcu Mediterana, predivnom Splitu.

Kako je Grubić Design poznat po svojim inspiracijama povijesnim razdobljima, Split kao grad bogate povijesti nametnuo im se kao odličan izbor za novu dizajnersku galeriju.
Grubić Design stigao u Split

Grad čija vas arhitektura ostavlja bez daha odlično se slaže s dizajnom oca i sina Grubić. Na adresi Domaldova 3, u blizini Narodnog trga, u samom centru grada smjestila se mala galerija za veliki nakit.

Grubić Dizajn i na novoj lokaciji ostaje dosljedan svom svevremenskom konceptu u dizajnu, što dodatno doprinosi turističkoj ponudi grada. Domaći su odavno prepoznali unikatan Grubić Design nakit, a turisti ga pomalo otkrivaju i ostaju oduševljeni nakitom u čiju izradu je uloženo puno strasti.
Mladen Grubić, idejni začetnik Grubić Designa

"Odlučili smo se baš za Split jer su Splićanke odavno poznate kao modno odvažne i smjele. Lijepo znaju kombinirati odjeću i ne boje se raznih uzoraka, oblika i stilova. Grubić Design voli upravo takve žene i u njima nalazi inspiraciju. Žene koje se ne boje novog, koje istražuju neistraženo i koje koračaju samosvjesno. Upravo radi njih odlučili smo otvoriti novu podružnicu u Splitu, kako bismo im se približili ali i kako bismo mogli crpiti inspiraciju od njih. Jer, nije tajna da su mnoge Splićanke naše muze", rekao je idejni začetnik Grubić Designa, Mladen Grubić.
Grubić Design na adresi Domaldova 3, Split

Grubić Design možete posjetiti svaki dan od 9:00h do 00:00h sati na adresi Domaldova 3 gdje će vas osoblje provesti kroz nakit nekoliko povijesnih vjekova. Sigurni smo da ćete naći nešto i za sebe.

Fotografkinja: Andrea Topić


Ako vam se svidio članak, podijelite ga s prijateljima!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian