Centralni_Lookbook nakit proljeće 2018.

Golden Globes: Hit je kanarinac žuta!

Ocjena:

Autor: L.Biondić

Bar ako je suditi po red carpetu ovogodišnjeg Golden Globea

Brojne glumice za sinoćnji su crveni tepih Zlatnih globusa odabrale haljine u žutim nijansama, a najelegantnija među njima bila je definitivno Natalie Portman. Portman je bila nominirana za najbolju glumicu zahvaljujući glavnoj ulozi u biografskom filmu Jackie, o životu Jackie Kennedy nakon ubojstva Johna F. Kennedya 1963. godine.

Iako nije osvojila nagradu za najbolju glumicu u kategoiji drame (ona je otišla u ruke Isabelle Huppert za ulogu u filmu Elle), Natalie je osvojila naša srca u kanarinski žutoj 'shift' Prada haljini upotpunjenoj vintage Tiffany nakitom.
Frizura i make-up dodatno su naglasli njezin look inspiriran 60-tim godinama 20. stoljeća, vremenom kada je Jackie O. oduševljavala svojim stilom koji je i danas primjer besprijekorne elegancije i sofisticiranosti.

I dok je Portman donijela samu modnu srž Jackie O. na crveni tepih, glumica Reese Witherspoon gotovo je ponovila svoj look s dodjele Zlatnih globusa 2007. godine kada je nosila kanarinac žutu haljinu s potpisom Nine Ricci. Te je godine Whiterspoon bila nominirana za najbolju glumicu zahvaljujući ulozi u filmu Walk The Line u kojemu je utjelovila June Carter, suprugu Johnny Casha.
I ne samo da je bila nominirana već je nagradu osvojila, a ista joj je uloga donijela i prvog (zasad jedinog) Oscara. Iako ove godine nije nominirana, već je na Zlatnim globusima bila prezenterica, glumica je odabrala nježniju nijansu žute s potpisom Atelier Versace. Uz Portman i Whiterspoon, žutu su na ovogodišnjem red carpetu odabrale i Viola Davis te Emily Ratajkowski.


Tko je još nosio žute haljine na crvenom tepihu Zlatnih globusa prethodnih godina, pogledajte klikom na fotografiju u nastavku ili u galeriji iznad članka!

Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Virtualni izlog Elysian

kolumne